Friday, October 11, 2013

indeed

assalamaualaikum..

sebab terase cool sangat dengan tajuk satu perkataan.. hari ni satu lagi entry dengan tajuk satu perkataan.. siap bahase inggeris lagi.. double cool la ni.. hihi.. saje je kan saye ni.. hari ni takde mood.. bukan takde mood sebab ape.. takde mood sebab mengantuk.. terase macam nak tidur.. sakitsakit badan ni ha.. tak tau la kenape.. bile la nak dapat percutian yang boleh duduk hotel.. lepaklepak dalam bilik je.. inshaAllah tak lame lagi..

semalam tetibe dapat email dari DH.. email voucher groupon.. short gateaway la kami tak lame lagi.. jadi lah even due hari satu malam.. asal boleh rehatrehat.. tapi kalau dapat lame lagi syok kot.. kahkahkah.. sile bersyukur fifi.. jauh betul saye melalut ni.. takde ape yang indeed pon kan.. ok.. bagi saye.. inilah yang indeed..


well.. bile orang yang oh my english terlalu azab.. patut bace ulang due tige kali baru la dapat paham betulbetul dan menghayati.. bace pertame kali.. saye macam.. oo.. bace due kali.. paham sikit da.. bace kali ketige.. memang indeed.. cube bace dari hati.. how great our creator? baru kite dapat tahu dan selami.. subhanAllah.. alhamdulillah.. Allah hu akbar..

gambar ni dikongsikan oleh seseorang di facebook.. hadith ke 4 dari buku hadith 40 yang dikumpulkan oleh imam nawawi.. memang indeed bagi saye..

pesanansajesaje            > boleh jadi tazkirah jumaat tak? 



6 comments:

shikin ali said...

salam, alhamdulillah...tazkirah jumaat yg bagus. semoga sama2 mendapat keberkatan dariNya.

SweetLikeWhat said...

bercuti ke mana fi..hihi

zarena heeney said...

betul tu
sentiasa ingat Allah
Allah akan sentiasa ingat hambanya

~ NANA ~ said...

memang sesuai la tajuk tu indeed! hehe...bagus benda2 camni kn

ros_reeza said...

Singgah di pagi Isnin :)

Mizz ErMa said...

hihi..best lah bleh p honeymoon lg skali..honeymoon kah? hihi

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...