Wednesday, October 9, 2013

wordless wednesday #41- creamy pasta ufairah..

assalamualaikum..

semue mintak gambar.. tak gojes pon gambar makanan ufairah..


yang bijibiji hitam tu habbatus sauda.. 
nampak tak cheese tertarik tu? 
tinggal sikit je lagi..

da ade gambar.. jadi boleh la korang try.. resepi di sini..

11 comments:

Nafira usof said...

nampak sgt menggiurkan~
terliur plak.. hahaha

Ibu Amirul said...

boleh try untuk firas

ros_reeza said...

baru nampak rupa dia :)

izan mama mia said...

huhu..xpernah try...

zarena heeney said...

bkn bdk jea yg terliur..ena tgk pun nak jgk

SweetLikeWhat said...

dapnyeee..auntie pun terliur nih..

MaMa Rey said...

minta cikit ufairah hehe..
nak try lah resepi ni utk si kecil sy..tq share Fifi

Ena's Stories said...

mmmmm..menyelerakan...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah menyelerakan pasta ufairah

izzah said...

nampak sedap..tp kalau nk buat jgk untuk hannan ni mesti dia xnk..maklum la...perut pure melayu...mesti nak nasi jgk macam abi dia...hehe...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Okey serius nmpk sedap.. = D

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...