Friday, October 4, 2013

awal sangat ke?

assalamualaikum..

sebenarnyekan.. dari pagi fikir nak tulis ape.. ade banyak cerite tapi malas nak fikir.. hahaha.. kantoi di situ.. saye malas nak fikir tapi nak update blog.. terase macam nak tempek gambar seketoi je.. lepas tu tekan publish.. heaven kan hidup. lepas tu mesti takde orang nak bace blog kau da fifi.. hahaha..

yang bermain difikiran saye sekarang ni.. patut ke saye mule merancang untuk buat birthday party ufairah? birthday ufairah yang kedue tahun 17 januari 2014.. kalau ikut tahun hijrah disember ni.. 22 safar 1435.. saye tak kesah nak pilih manemane tarikh.. cume saye takut terlalu awal saye rancang..

lagi satukan saye tengah fikir tema ape yang saye nak buat.. takkan nak buat princess.. kesian pulak dekat budakbudak lelaki yang datang nanti.. takkan nak bagi goodies princess kan.. kene cari la tema yang sesuai.. unisex gitu kan.. takde la nak buat gah.. nak buat biasebiase je.. yela.. mase setahun kan saye tak buat party untuk die.. jadi due tahun ni berie la sikit.. siape ade idea? untuk tema dan cube komen sikit.. awal sangat ke kalau saye rancang sekarang?

10 comments:

Rosmiza Ali said...

Planning dari awal takde salahnya dear.. Nanti takde la kelam kabut time majlis.. Lagipun bukan selalu kan? Erm , nak suggest tema apa ekk? Arabian okay tak? Hehehe.. Comey plak terbayang budak pakai ala2 arabic ni.. =)

Pssst! Birthday sis 2 hari awal dari birthday Ufairah.. Boleh la join sekaki.. Hikhikhik! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

Nurul Aziz said...

eh takdela awal, kita pun tengah pikir-pikir pasal birthday ayra.. ayra 26hb.1.. skejap je tu lagi.. tapi kita takdela buat besday party besar-besar pun, just makan-makan kecilan jemput sedara & jiran-jiran macam masa dia setahun dulu..

ros_reeza said...

tak pe kak Fifi.. tak salah nak planning awal.. baru berjalan lancar majlis tu nanti kan :)

Nafira usof said...

hehehe.. akak tak pernah wat tema pon.. selalu celebrate pon kecik2 jer. beli kek ikut pilihan hati birthday girl. kalo x pandai memilih lagi.. mama dia tukang pilih.. hahahaha.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

besnye.. cepatkan masa berlalu... is pun tatau nak sambut camner.. 12.12 ni si merah dah genap 2 tahun, adiknya pulak 5.1... nak sekalikan atau canepun xfikirkan lagiks.. hihi (^___^)

~ NANA ~ said...

i buat preparation sebulan sebelum, boleh katakan semua DIY...ada i review dlm blog, blh tengok kat label "birthday"...i buat bee theme hari tu utk ayish...bee theme ni unisex sikit...hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

planning awal xper fifi
saya pn dah planning tuk birthday party qalief 04.01.2014 nanti hihihi

MaMa Rey said...

awal plan lagi bagus Fifi..tak lah kelamkabut nanti..

dalila said...

ok je planning dr awal..yg penting nama aku ade dlm list yer..haha..ko wat la bende yg die suke..mcm ko ckp br ni kan die ade sebut boboiboy..wat la tema boboiboy ke..upin ipin ke..ape yg ufairah suke..

SweetLikeWhat said...

buat awal fi..tak kelam kabut..mana nak DIY tu boleh dah buat sket2..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...