Monday, October 14, 2013

selamat hari raye aidiladha

assalamualaikum..

saye masih di office hari ni.. ye.. saye tahu esok raye.. saye raye dekat kajang je.. mulemule budget raye dengan husband dan anak.. lastlast adik dekat klang nak raye dekat kajang.. alhamdulillah.. ade kawan nak raye.. abah balik melake jadi raye la kami due keluarge.. tapi tak tau nak masak ape.. rasenye nak masak rendang ayam dengan ketupat je.. lemang beli.. tengok la ape lagi makanan tambahan esok..

office saye masih ramai.. ade la genggeng saye nak borakborak buat kecoh kat office ni.. syok la jugak.. tak terase sedih.. pagi tadi pon jumpe abah lagi.. yela..da serumah.. tengah hari nanti baru abah balik melake.. esok kot abah balik sini.. tak kesah la.. saye malas nak balik kampung sebab malas nak hadap jammed.. tak larat kot.. hari ni la.. saye nak ucapkan..


maaf zahir batin dari kami sekeluarga..

7 comments:

zarena heeney said...

selamat hari raya utk fifi sekeluarga

ena blk kg mr.hubby jea..dkt jea pun

ena pun sorang2 jea kat dept nie..bosan btllah

y@t said...

selamat hari raya korban fie..akk pun x balik raya kt semenyih & langat je..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Salam aidiladha buat fifi sekeluarga.. =D

JayFarhana said...

hehehe, Aidil Adha la fifi..terkejut jay ingatkan fifi update cite psl raye puasa tadi :P

ros_reeza said...

eh kak fifi. nape tulis aidlfitri?.. Selamat hari raya Aidiladha akak :) Ros tak balik kampung pun kali ni...

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, Salam Aidiladha. bestnya.. kitorang tak dapat nak balik kampung mertua tahun ni. sebab cuti sehari je :(

SweetLikeWhat said...

selamat hari raya fi..ade lagi raye ni..hehe

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...