Wednesday, October 23, 2013

wordless wednesday #43 - cukup lah sekadar ini..

assalamualaikum..



teke gambar ni mase bile.. yang penting bukan gambar barubaru ni.. kepunyaan siape? hihi.. saje je kontroversi sikit..

notakemaafan         > maaf andai gambar ini ade mengguris hati sesiape.. saye tak bermaksud.. lame saye tunggu nak share gambar ni.. sebab tu saye tulis dekat atas.. gambar bukan barubaru ni.. ntahntah mase ufairah  dulu ke.. bukan saye punye ke.. kepunyaan pakcik google ke.. tunggu la bile bersedie.. saye cerite tentang gambar ni.. boleh kan?

akan dipublish selepas seminggu atau due minggu.. atau bile saye bersedie.. draf dulu la.. date( 180913)

9 comments:

dalila said...

suspen je kann..

DYatie said...

Eh. Naper ni?

Xd tips la u. Pes taim jugak. Huuu.

Zarena Heeney said...

eh eh eh cer citer skit
nak tahu jgk

Mizz ErMa said...

jeng3..ufairah nak dapat adik ke? hihihi kalo betul, tahniah tau..=D

sWeet-SwEet hAni ManJe said...

saye tau..saye tau... hehehehehe...

Nurul Aziz said...

yeyyy tahniah awak :)

ros_reeza said...

Kak Fifi.. cepat la bagitahu.. nak uca[ tahniah ni :) hihi

Nafira usof said...

rasanye fifi punye..
Ufairah nak dapat adik kan~
sbb selalu terbaca fifi ckp badan penat dan x sihat.. hehehehe

*akak teka jer.. jangan marahhhh~ larikkkkkkk

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. murah rezeki awak. alhamdullilah :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...