Wednesday, September 18, 2013

wordless wednesday #37 - saye pertaruhkan gambar ni untuk baby TTC..

assalamualaikum..

TTC malaysia ade buat pertandingan untuk gambar raye baby TTC.. jadi saye pertaruhkan gambar ni.. ok tak? 


mulemule syaratnye kene pakai baju raye.. jadi ni la gambar semenggah ufairah.. tetibe ubah syarat.. boleh pakai baju ape pon.. hurm.. malas dah saye nak edit.. pasrah jela.. moge ade rezeki untuk ufairah..

kepade sesiape yang taktahu lagi.. meh dekatdekat nak bagi tau.. ufairah ni baby TTC tau!~ alhamdulillah.. moge para TTC yang lain akan merasainya juga.. saye sentiasa doakan..

sajenaktambahnota        > sebenarnye ade entry wordless lain.. tapi tak bersedie lagi nak share.. dah type.. saye schedulekan sampai hujung oktober.. tengok la.. akan diawalkan atau dilewatkan lagi.. :) 

9 comments:

ANIM said...

bertuahnya ufairah..
kelahirannya dinanti2kan semua...
comel..insyaAllah..ada rezeki, adalah hadiah...

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Comei aih..Insyaallah ada farah doakan ada rezeki utk ufairah..yg wordless tue nk teka boleh.. ufairah nk dpt adik kot.. hehehe =D

~ NANA ~ said...

Comel! Semoga rezeki menyebelahi ufairah ;)

dalila said...

gud luck?nak share sumtin?mcm tau je..huhu

Cik Puan Rara said...

good luck syg~ omei dh tu =)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck...semoga ada rezeki ufairah

izzah said...

Comey ufairah...good luck..moga brjaya..

Fifi:sy alhamdulilah sihat...cma biasa la sakit2 pggang sikit...

Nafira usof said...

good luck ufairah~

IbuNoey said...

si tomey...suka tengok dia senyum cam tu..;)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...