Thursday, April 18, 2013

tertangguh lagi..

assalamualaikum..

hari ni mood ok sikit.. jadi boleh la menaip di pagi hari da berBW di pagi hari.. semalam saye half day.. ade hal dekat kementerian penerangan.. penat la jugak.. pergi KL naik motor dari putrajaya.. selalu ok kan je tapi semalam tak ok sebab badan tak berape nak ok.. hahaha.. pening tak bace? ting tong lagi ni..

actually nak mule cerite halhal yang da terlepas tu tapikan DH bawa hard disk.. gambar semue dalam tu.. jadi saye redha je la.. bukan DH bawa pergi office tau.. DH saye out station.. hari ni ke Kedah bermalam di Alor Star.. dari Alor Star akan gerak ke Kelantan dan balik dari kelantan luse.. kesian dekay DH.. penat terengganu dan johor tak hilang lagi da kene keluar balik.. kalau di beri peluang untuk ikut saye taknak la.. tak larat..

sebab kan..

lepas DH balik dari Kelantan.. sabtu tu kami akan bertolak ke Perak!!!.. DH ade meeting dekat Taiping hari isnin.. what the what the.. pasrah je la saye.. kalau ke taiping ni memang saye nak sangat ikut sebab nak balik kampung.. nak jumpe atuk (arwah mama punye mak) dan parent in law.. mesti parent in law saye rindu sangat dekat ufairah.. lame da kami tak balik.. last balik awal bulan dua belas.. jadi memang nak kene balik la.. triple penat la keluarge kecil kami!~

6 comments:

zarena heeney said...

penat badan tapi bila jumpa saudara mara pasti kepenatan berbayar

Chekgu Azrine said...

sekali skala even travelling ni memenatkan tp mmg best kan..akk suker travel..yeaghhh!

dalila said...

sabar je la..travel mmg memenatkan..klu holiday lain..klu sbb keje mmg letih..tp letih smlm berbaloi2 kann..ye la..dpt bende pree..jeless aii taww..

Nafira usof said...

alahaiii.. memang penat laaa.. asik outstation jer~

izzah said...

outstation memang penat kan fifi...tp macam sy, every week memang akan travel...kadang2 rasa best even penat....bila suami kata duk umah je lah, mula la terasa cam boring...ada je rangka2 nk gi jalan2 mana2...hehe...dah memang kaki jalan...

SweetLikeWhat said...

fuh memang penat selalu kje luar kan..sabar ye..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...