Wednesday, April 3, 2013

parlimen bubar..

assalamualaikum..

akhirnye parlimen bubar.. macam nantikan sesuatu yang meletus.. mane taknye.. da tamat tempah tapi tak dengar ureure pon.. saye da agak la jugak sebab dekat bawah office saye da ade bilik media untuk pilihan raye seminggu ke due minggu lepas.. office dekat dengan HQ SPR.. macam ni la..

tak sabar rasenye nak mengundi.. maklum la.. pertame kali mengundi.. moge pilihan kite tepat.. bukan untuk kebahagiaan dunie je.. yang penting akhirat yang kekal abadi.. selalu kite pilih yang paling banyak bagi kesenangan dunie tanpe fikir kehidupan selepas mati.. jadi pertimbangkan keduedue sekali.. da panjang da entry ni untuk hari wordless..

4 comments:

Ibu Amirul said...

Akak kali ketiga nak mengundi....
Cepatlah hari PRU, dapat balik kampung, dapat ge sekolah lama...

Zarena Heeney said...

ena kali ke dua mengundi

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui pon first time undi..

izzah said...

True indeed...pillihan kt tangan kita..so kna pilih yang terbaik...sy pn 1st time nk ngundi ni...dlu frust sbb dh dftar 3x tp nama asyik ilang...nasib kali ni dh check byk kali,nama ada...

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...