Monday, April 8, 2013

bersiaran dari marang..

assalamualaikum..

saye di marang sekarang.. tak sampai kuale terengganu pon lagi.. saje nak try duduk tepi pantai.. memang best la.. siap ade balkoni terus ke pantai.. nyaman.. tenang.. alhamdulillah.. DH je da sampai kuale terangganu sebab ade majlis dekat sane.. saye dengan ufairah duduk terperap dekat chalet ni.. susah tau tak duduk berdue dengan ufairah ni.. nak buat projek dalam bilik kecik pon kene angkut ufairah sekali..

tetambah ufairah sekarang ni asyik menangis je.. manje sangat.. tak boleh salah sikit meleleh air mate.. kalau dekat rumah sebelum ni.. nak duduk atas ribe je.. kalau main pon atas ribe.. memang tak boleh buat ape ibu ufairah ni.. tapi bile da sampai marang.. alhamdulillah.. ufirah da mule nak main sendiri cume kite tak boleh tinggal ufairah sorangsorang..

lagi satukan.. ufairah da jadi anak abah.. abah tak boleh bangun jalan sikit.. confirm nangis nak ikut.. even abah nak pergi minum air kene dukung jugak.. abah tak boleh berdiri nanti ufairah nak ikut.. ibu boleh rileks sikit la.. tapi kalau abah takde.. ibu jadi mangse.. skrg ni pon tengah nangis panggil abah..

baru nak cerite tentang perjalanan kami.. semalam kami bertolak pukul 915 pagi dan sampai pukul 4 petang..berenti makan dekat kemaman pukul 1 tengah hari dan bertolak semule pukul 2 petang.. lepas fikirfikir kami decide nak duduk marang.. tu pon semalam je.. malam ni taktau nak duduk mane lagi.. either sambung lagi semalam atau duduk KT pulak.. tengok la nanti saye bersiaran dari mane.. tu pon kalau sempat..

9 comments:

Nafira usof said...

gi hodiday kah??
syoknyeeee!

Lisa Sheila said...

Fifi ..hepi holiday... :)

Pstt... Lisa xtau kenapa... Xleh baca or dgr somethg berkaitan KT, atau tempat2 kat trgganu..tringat kat arwah ayh.. Huhu.. But bkn salah fifi pom..hihi..saja je lisa nk share..

SweetLikeWhat said...

wah holiday ye ufairah..kopok lekor satu!!haha..

nadia said...

satar satuuuuuuuuuuuuuuuu :p

izzah said...

marang?dekat dah ke pulau kapas tu....lajak la fifi ke pulau kapas...cntik tau..teringat masa zaman belajar dulu wat program ke marang..pntai dia mmg cntik sgt2....

dalila said...

bestnye ufairah jenjalan..mggu dpn danish plak jenjalan kt sn..hihi..
budak2 bese la bile manja terlebih ni..tp danish xde la spi aku bwk masuk bilik kecik..different gender..kuikuikui..

zarena heeney said...

manjanya ufairah
bercuti ker nie

ros_reeza said...

Ros tak pernah sampai lagi Terengganu..

Fifi Nadhrah said...

DH kerje sebenarnye LN.. sambil2 la tu..

sori lisa.. tak bermaksud..

kopok lekor da hbis la anis..

hahaha.. da habis jugak..

izzah.. da teringin da hari tu.. tapikan.. mase tak mengizinkan..

best memang best.. tapi super duper penat!~

tak la ena.. DH ade kerje kat sane.. cuti tu sambil2 je..

ros kene ajak DH pergi ni.. :)


::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...