Thursday, April 11, 2013

belated wordless wednesday #24

assalamualaikum..

jangan pertikaikan tajuk entry yang saye upkan pagi ni.. hihi.. blog saye.. suke hati saye la.. sesaje je nak buat entry wordless.. actually ni dari timeline saye.. kalau siape ade FB saye mesti da tengok..

tabahla wahai hati andai kau diuji.. 
redha itu besar ganjarannye..

sumber FB
bile bace ayat dekat gambar kat atas ni saye teringat mase saye TTC dulu.. macam mane orang cakap dekat saye pon.. sabar macam mane pon saye tetap sedih.. tetap berusehe nak kan anak.. redha macam mane pon dalam hati ni.. tetap terase kesedihan itu.. betul la.. 

hanye orang yang melalui memahami..




4 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

org yg tak alami tak tau mcm mana rasanya..

Lisa Sheila said...

yep fifi... memang betul tu.. tapi xpe, just be positive dan selalu think positive ... sabar ... inshaAllah...semuanya akan baik2 saja ...

tengok fifi sekarang ...Alhamdulillah doa2 semasa TTC dah dimakbulkan oleh Allah ... :)

Nafira usof said...

hanya jauhari mengenal manikam~

bersabarlah~

ros_reeza said...

hahahaha.. boleh pulak belated...

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...