Friday, April 12, 2013

off to johor..

assalamualaikum..

entry pendek je ye.. sebenarnye penat saye masih tak hilang lagi.. penat balik dari terengganu.. kan baru 3 hari lepas sampai kajag.. mungkin ahad ni keluarge kecil kami akan ke johor pulak sampai selase.. terengganu pergi sebab DH ade kerje dekat sane.. pergi johor pulak sebab saye kene kerje luar ke sane..

sebenarnye saye malas nak bawah DH dan ufairah.. tapi DH berie nak ikut sebab kesiankan anak.. yela.. ufairahkan makin cerdik mencari saye bile nak tidur.. saye akan cerite nanti.. lagi satu sebab.. DH sibuk nak jejak kaki ke johor.. 'sayang.. abang tak pernah sampai johor je lagi kalau dalam malaysia ni.. sabah sarawak da jejak.. bagi la abang pergi johor dengan sayang and anak' ayat pasrah la pulak.. nak taknak kene la ikutkan.. hihi..

penat lagi la kami berangkut ke sane ke mari sedangkan penat balik dari terengganu tak hilang lagi.. actually 15 april = isnin ni DH ade meeting dekat Taiping.. tapi sebab da apply cuti awalawal DH tak jadi pergi.. sekali dapat tangguh meeting tu.. mungkin 22 april 2013 atau 29 april 2013.. kalau la 22 April 2013.. boleh pengsan saye.. dalam 3 minggu ke hujung pantai timur.. hujung selatan dan hujung utare.. waaarrghhhhh...

12 comments:

Lisa Sheila said...

letih kan travel fifi.. tapi x pela ..sesambil tu...sambil menyelam minum air... hehee..

nik ros said...

mmg letih travel tapi syok jugak kadang2 mcm gitu.hehe
semoga selamat.

Chekgu Azrine said...

hmm..klu dh selalunkot yg jd xbest tu kan..klu mcm akk jrang sgt travel..so baca pun mcn bestnya...

Norizan J said...

best tu travel... tapi dah balik tu memang penat yang amat... ngan baju lagi nak kemas nak basuh hihi pasrah je al

LYAfrina said...

selamat bjln-jln ke johor.. smoga slamat pergi & pulag..pndai ayat mjerat tu..heh

SweetLikeWhat said...

memang letih woo..takpe jauh perjalanan luas pemandangan.. ;)

fifi approve anis kat fb..

ros_reeza said...

letih, tapi seronok kan Kak Fifi :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

penatnyer dengan jadual tu...(^___^) windu ufairah (^___^)

zarena heeney said...

letih bila kena travel nie kan
tapi seronok sbb anak dan suami dpt teman

nadia said...

holiday sakan kakkk :)

Cik Puan Rara said...

wahhh sakan.best! tp penat sket lah kan.hehe

izzah said...

off sokmo fifi ni yek....bz memanjang..=P

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...