Thursday, April 11, 2013

ohhh.. no.. no.. nooo..

assalamualaikum..

sebenarnye dekat entry ni nak cerite bende lain.. tapi tak tau nak tulis tajuk terpakse tukar cerite.. can? mesti la can kan.. hihi.. ufairah makin cerdik.. makin pandai respon.. makin pandai ekspress feeling.. terharu saye sebagai ibu die.. wakaka.. itu la anak yang di tunggutunggu.. yang di usehekan dengan macammacam care even ramai orang pertikaikan dan tanye..

ufairah sekarang ni.. kalau taknak sesuatu ufairah akan ekspress kan feeling tu.. sambil geleng kepale.. dengan suare yang supe duper comel.. ohhh.. no.. no.. nooo.. siap pakej paling belakang da tinggalkan kite sorangsorang.. bertuah punye anak.. 

bende ni selalu terjadi mase ibu nak suap ufairah makan.. ufairah da kurus sekarang.. berdiet kalah ibu die.. hahaha.. kurang makan.. tapi direct feeding memang tip top.. bottle feeding pon hampeh.. urm.. takpe la.. asal ufairah sihat aktif ibu ok je.. semalam ade cerite dekat BS keletah ufairah ni.. BS cakap ufairah cume geleng kepale.. takde sebut lagi.. ohhh.. no.. no.. noooo.. tunggu la due tigehari nanti die sebut la tu..

alhamdulillah.. terime kasih Ya Allah di atas rahmat dan rezekiMu.. moge yang masih menantikan anak akan merase nikmat ni.. amin..


9 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

anak sedara saya, sebut no no no sambil goyang jari tlunjuk :)

Ibu Amirul said...

lepas ni standby lah...
tak terlayan dengar dia berceloteh

Ina Haireina said...

alololoo.. comeynye ufairah ni...

LYAfrina said...

mmg memiliki anak satu pkara terindah.setiap perkara/perkembangan tbaru ttg anak kt akan teruja & timbul 1 perasaan y unik....

dalila said...

huhuhu..
comeii...

SweetLikeWhat said...

moga terus diberi kesihatan baik ye ufairah..

fifi bagi fb..anis nak ivite ke group gbsb tuh..

nik ros said...

mesti comel jea kan. lagi2 dapat lihat pekembangan diorg depan mata.

ros_reeza said...

Aminn.. Doakanuntuk Ros jugak ye Kak Fifi :)

zarena heeney said...

cerdik anak membanggakan ibu kan

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...