Wednesday, February 9, 2011

surprise from hubby ☺

post lagi hari ni.. bosan gile kat ofis hari ni.. bukan takde keje.. ade keje..byk jugak.. tapi malas.. haha.. tak berdedikasi sungguh.. tetambah da pukul 12.30 ni.. lagi setengah jam nak rehat.. lapar gile ni.. dari pagi tadi tak makan.. minum air je da dekat seliter.. bloated wei.. tunggu en. hubby sampai nak lunch sesame.. fie ni bukan ramai kawan pon.. duduk pon dalam bilik bersame 3 lelaki.. kakak2 kat lua bilik ni ade jugak.. tapi sebab da macam dalam aquarium duduk kat work station ni meje sendiri kat lua bilik.. bilik ni cume dikhaskan untuk keje mapping malas nak kua & bergaul.. so hubby la peneman setie.. nanti ofis en. hubby pindah kat putrajaya.. sorang2 la fie ni.. tapi kekadang ade jugak ikut akak2 tu g makan.. stoppp.. jauh dah kau iklankan fie..

cerite sebenarnye ni.. fie tak sabar2 nak balik rumah.. nak tgk hadiah.. hadiah ape? apsal ko tak tengok semalam je? haha.. en. suami da pecahkan rahsie semalam..

"sayang..abang ade beli hadiah online untuk ayang.. orang tu kate esok die pos.. tak tau la ayang suke ke tak"

ni buat fie macam tak sabar je nak balik rumah.. cepat la pukul 5.. nak balik.. asyik terbayang2 en. posmen datang rumah je.. nak tgk ape hadiah tu.. penat korek2 buat2 majuk.. dapat la hint2.. tp tak dapat bayangkan hadiah ape.. excitednye.. thanks abang.. i love you!~

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...