Tuesday, February 8, 2011

emotional yang terlampau..

tengok tajuk.. usha tajuk.. sape yang emotional tu? sape lagi.. fie la.. pagi tadi fie rase sangat down.. dari malam kelmarin lagi.. suke nangis-nangis.. ohh apakah? mungkin naluri perempuan kot.. yeke naluri perempuan? perempuan suke menangis? jawab2 wanita lain.. bangun tido pagi tadi terus menangis.. merosakkan mood hari ni betul.. selamat bile menjelang tgh hari da makin ok.. ape kene la dgn gadis comel fie ni kan.. emotional tak tentu pasal.. tak kesah la.. semoge ade sinar kebahagiaan dalam hidup ni.. mase menangis hati terdetik..
"YA ALLAH..dugaan yang KAU beri datang bertubi-tubi..tanpe henti.. aku redha YA ALLAH.. cuma tabahkanlah hatiku ini untuk mengharungi menangani dugaanMU itu.. amin"

nota comel: ape hal la pos banyak2 entry dalam sehari ni.. terlebih excited pulak..

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...