Tuesday, February 8, 2011

salam perkenalan & salam ♥

assalamualaikum..
first entry untuk blogspot ni.. speechless sebab tak tau nak describe ape dalam hati ni.. tapi memang ade bende nak tulis.. lawak gile kan..apsal kau ni fie? terkedu ke ade blog baru lagi? adoi..nak tulis ape ni.. kenape bukak blog ni? tgk title la.. cerita suke duka abang dan sayang.. apsal la da nak setahun kawen baru nak bukak? saje..suke hati aku la.. hehe

fie saje je buat blog sebagai diary digital berteknologi tinggi.. mane tau mase akan datang boleh jadi kenangan untuk generasi akan datang.. apsal suka duka? eii..takkan la hidup ni nak suke je kan? duke takde.. tipu2.. tanpe masalah.. tanpe duke tak best la hidup ni.. sure bosan kan.. haa.. amek kau..sekali da type.. macam tak nak benti kalau boleh kaki pon nak menaip..

ok2.. blog ni bertujuan untuk si gadis comel fie abadikan kenangan fie bersame boyfriend suami merangkap sahabat.. fie akan ceritekan kisah suke duke kami bersame.. inshaALLAH kenangan suke duke sebelum ni pon akan diupdate sikit sikit.. lantak la orang nak kate blog fie ni post cite da busuk basi masam reput.. yang penting kenangan suke dan duke bersame insan tersayang takkan pudar pon dalam hati ni..

3 comments:

y@t said...

betul2..ari2 update yer...

::cOnTerA CREW:: said...

hehe.. inshaALLAH.. hari ni tak update lagi.. berazam nak wat kje banyak sikit hari ni..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam fie,
salam perkenalan yer
akak dah laaamaaaaaa baca blog fie
dari berdua, sampai ada ufairah & klimaks masa nak dpt ulwan
memang ternanti2 enrty he3
papun jemputla join & singgah blog akak juga yer
baru jer ada blog2 segala ni he3

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...