Wednesday, February 9, 2011

perkenalan kami ♀♂

sambungan cerite perkenalan kami..click cerite sebelumnya.. mase entry sebelum ni fie da bagitau kami kenal dari 1 forum..perkenalan kiterang mule rapat mase kiterang berdue travel ke ipoh untuk gathering dengan kakak2 & abang2 forumer dari perak.. wehh.. tanpe gathering ni.. tak rapat la fie dgn en. hubby.. kiterang travel naik KTMB & kiterang terus ke JJ.. saje jalan2 sementare tunggu tea time untuk gathering kat hang li po.. kiterang lunch kat kenny rogers.. takde gambar ye.. mase tu memalu lagi.. baru kenal la katekan.. kene cover2.. then kak jay jay yang amek kiterang kat JJ bawak g restoran hang li po tu.. lepas sesi suai kenal.. yela.. baru first time jumpe semue.. selame ni sembang kat forum je.. kak jay jay bawak kiterang g gunung lang ke bukit lang.. tak engat da.. cantik scene kat situ tetambah ade ikan2 yang besar2.. fie memang penggemar ikan.. bele jela.. makan kurang sikit.. balik malam tu naik bus dari ipoh terus ke station komuter KL.. en. hubby naik tren ke s.alam.. fie ke kajang.. mase ni kami kawan lagi..

3 march 2009 kiterang tukar no fon.. b4 ni contact gune private message forum + email.. YM pon tak penah.. bagi no fon pon ikut email.. sampai sekarang ade email tu.. sebab tu egt date tukar no fon.. kalau tak..sure lupe punye.. hahaha.. macam da selalu makan semut pulak kan.. hubungan kami makin rapat la lepas tu.. tapi jarak memisahkan.. ceitt.. macam jauh sangat s.alam dengan kajang.. tapi memang betul.. jarak + mase memisahkan kiterang.. mase tu hubby civil engineer kat 1 company kat glenmari.. tau jela bile keje dengan private.. balik ofis pukul 6.. weekend memang die cuti.. tapi fie pulak kene attend kelas.. mase tu fie PJJ (pengajian jarak jauh) kat UITM s.alam..

so mase untuk kami berdating berkenalan antare 1 same lain agak terhad la.. berhubung gune fon jela.. kalau weekend pon selamat fie study dekat s.alam en. suami akan teman kat kelas.. teman study + buat assignment sebab en. hubby ni terer sikit.. tetambah assignment berkaitan kire-kire and computer.. hebat!~ ni kes puji laki sendiri ni.. macam tu jela dating pertemuan kami.. takde pon jarang sekali tengok wayang, lepak2 fast food macam pasangan lain.. mase hujung minggu kami banyak dihabiskan dibilik kuliah.. tetibe terindu pulak moment tu.. mase dating pertemuan kami banyak dihabiskan dengan bende2 yang jarang sekali pasangan bercinte buat.. macam pergi petrosains macam pelik je kan, pergi perpustakaan, lunch dekat dalam kelas sambil buat assigment.. mungkin sebab tu kot buat fie & en. hubby lagi rapat.. takde nak window shopping tak tak tentu pasal.. lepak2 mamak or fast food + tengok wayang.. bukan sebab taknak buat tu semue.. tapi kami ade bende lagi penting kene settlekan.. sampai la da kawen pon fie stil student, pekerja dan suri rumah..

2 comments:

y@t said...

perkenalan atas angin lar...he3..bila ingt balik sonok kan saat becinta...

::cOnTerA CREW:: said...

haah kak yat.. bercinte atas angin.. sonok3.. rase macam nak bercinte balik.. tapi dgn hubby je la..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...