Thursday, February 10, 2011

da jadi tunang orang da

assalamualaikum~

merujuk tajuk di atas.. aku.. bla.. bla.. bla.. nak cite kat korang la.. detik aku jadi tunang orang.. bile aku jadi tunang orang? bersamaan 28november2009.. ekh.. lame da kan aku jadi tunang orang.. aku dengan en. suami kenal tak lame.. mule tukar no. fon 3march2009..

macam yang aku cite sebelum ni.. 3march 2009 hingga 28november2009 bersamaan 8bulan 3minggu 4 hari.. aku agak2 je tu.. 8bulan 3minggu 4hari.. ha selame tempoh tu la aku kenal en. suami..

selame tu la aku jadi kawan die..tak takut ke baru kenal 8bulan da nak tunang? mne tau die jahat ke..soklan cepumas yang biase orang tanye..aku takut jugak sebenarnye.. tapi love is blind what.. betul tak der? kalau tak betul jugak.. lantak korang la.. tapi aku takde la blind sangat.. blind bese2 je bab cinte ni.. aku siap pesan kat en. suami.. u.. i tak kenal u.. i buat keputusan kawen dengan u ni umpame serah nasib hidup i kat u.. ayat warn tu.. padahal takut beb.. takpe.. percaye abah ade.. kalau ape2 aku ngadu la kat abah.. sebelum kawen memang panggil i u, i u.. aku ni memang jenis takkan panggil orang abang abang sayang la maksud aku selagi lelaki tu tak jadi suami aku.. sampai la 2 minggu sebelum aku kawen aku kene pakse dgn atuk & abah aku untuk panggil en. suami aku abang.. wahaha.. aku pon blaja panggil.. ok2.. stoppp.. jangan iklan lelebih..

macam mane aku boleh ckp aku nak tunang pon aku da lupe.. en. suami ajak tunang pon aku lupe.. yang aku ingat majlis pertunangan aku berlaku kat rumah arwah mama aku kat Perak mase raye haji.. timing kene baik der.. bru good.. tiap2 tahun family aku mmg buat korban.. tumpang due2 kaki + badan la kenduri korban tu dengan kenduri tunang aku.. da.. jom layan gambar..












cukup la takat ni gambar2 pertunangan aku dengan en. suami.. tak besar mane pon.. kenduri yang sangat sederhane.. tapi aku suke!~

nota comel--> just click dekat gambar kalau nak tengok besar2~

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...