Tuesday, February 22, 2011

i rase i tertinggal broadband i dekat Melake!~

assalamualaikum!~



aku rase aku tertinggal broadband aku kat rumah abah kat Melake.. aku terpakse tunggu weekend ni untuk pastikan either broadband tu kat sane or hilang.. now rumah tu kosong & akan meriah weekend je.. waaa.. betape bosannye aku tanpemu broadband~ aku terpakse tempuh hari2 berinternet slow & tak dapat online kat rumah.. bertabahlah wahai hati..

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...