Wednesday, February 9, 2011

hari kedue berblog di sini..

wehh.. pepagi da update blog.. excited terlebih lagi ni.. padahal taktau nak type ape untuk entry kali ni.. atceli engat malam tadi nak edit pic pakai PSD kat rumah sebab PSD kat ofis prob.. apsal ntah.. bile nak open pic taknak kua.. lepas tu not responding.. tu sure kene remove dulu then add balik.. leceh betul.. malas la.. baik edit kat rumah.. tapi sayangnye.. ade suasane yang cute pulak malam2 kat rumah.. kat rumah ade 2 lappy.. 2 2 duk atas meje kat depan dan 2 2 ade penggunenye.. abah main chess ummi on9 FB.. cute kan.. gaye 2 2 macam bz je n da nampak macam CC je kat depan tu.. so fie n hubby ngadap TV jela malam tadi.. da ngantuk masuk tido tinggalkan la pasangan tu melayan laptop.. tak jadi la edit pic.. tunggu free nanti baru la edit.. bersabar la wahai hati.. nanti kalau kau da duduk depan lappy..macam taknak tido!~

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...