Thursday, February 24, 2011

my rempeyek give away


assalamualaikum!~

first time untuk blog ni menjoin give away.. kehkehkeh.. bosan pepetang kat ofis ni.. tetambah hujan + pose.. nampak pulak give away makanankan.. mmg lapar r.. menduge iman.. syaiton pulak menghasutkan.. terus teringin.. selamat tak preggy.. kalau preggy ngidam.. mau wajib puan give away letak name aku antare 5 orang tu.. korang nak join jugak? click je pic rempeyek yang menyelerakan tu..


sedap tak korang tengok? aku tengok terus lapar.. hehe.. belum rase lagi.. kalau dapat.. aku rase sekali hadap je habis.. nafsu makan yang sangat tinggi.. best aku rase give away ni sebab korang boleh pilih lagi nak kacang tanah ke.. ikan bilis ke.. banyak lagi la.. sedapnye!~
sekarang aku nak tag-->


ape lagi.. jom la join.. kat bawah ni T&C die..

1.kene la follow blog saya dgn risya expressions. - done

2. pastu buat entry kat blog anda,letakkan gmbr comel rempeyek saya kat atas tu dkt entry tu,dan linkkan kepada giveaway ni...purpose dia nak gitau org lain jugak... - done

3.letakkan gmbr kat atas tu kat sidebar blog anda... - done

4.tag kan at least 3 org,make sure dia org tau..permulaan ni,saya nak tag... - done

5. finally,tinggalkan komen anda dgn ruangan komen,senang la nnt saya nak menjejaki anda... - done


bukti aku da follow blog risya expressions.



kesian sekian terime kasih!~

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...