Thursday, July 5, 2012

lame sangatsangat tak update.. rase sangat down..

assalamualaikum..


fuh... fuh... tebal betul sawang.. lame tak update.. lame tak berblogwalking.. rindu nak berblogwalking bace update kawankawan.. saye sangat sibuk.. stress dan tak cukup rehat.. penatnye badan ni.. kalau la dapat rehat.. lately rase penat.. rase nak give up susukan ufairah sebab terlalu penat.. patutnye waktu pump saye boleh tidur boleh rehat baringbaring.. wakaka.. buruk perangai.. tapi kalau fikirfikir nak bagi formula milk ape kat anak? saye terus terdiam.. terkedu dan rase tak sanggup nak bagi anak minum formula milk.. takpe.. saye akan cube.. gaghkan juge diri ini.. cube tingkatkan semangat.. lagi setahun setengah nak habis.. lagi pon saye tak tau either Allah nak bagi anak lagi ke tak kat saye.. mungkin Ufairah yang pertame dan terakhir.. kalau la betul Ufairah yang terakhir mungkin saye akan menyesal kalau tak dapat buat yang terbaik untuk die..

badan saye sangat penat bangun tengahtengah malam.. sakitsakit badan bile ufairah menyusu tapi saye harus kuat.. da memang tanggungjawab saye sebagai seorang ibu.. saye patut bersyukur Allah bagi saye rehat hampir 2tahun berdue bersame en. suami.. dulu Allah suruh rehat sibuk doa nak anak.. sekarang da ade.. amekkaww.. jage la.. saye bukan merungut.. saye cume mengadu.. hehe.. sekarang saye tengah tingkatkan semangat untuk terus 'mengbreast feeding' Ufairah.. semoge Allah bagi kekuatan untuk saye.. semoge susu saye tak drop macam sekarang.. kembali pade normal atau up sikit jumlahnye.. amin..

hari ni saye busy dengan 5S.. bosan betul 5S ni.. tak sudahsudah!~

jom tambah entry tergendale.. ufairah warded!~ tunggu....

2 comments:

PutriesNoora said...

chaiyok mama fifi!!hehehe..semoga sihat selalu hendaknya..aminnnn=D

tiefazatie said...

all da best fifi!
u can do it..
btol2..kne buat yg terbaik..=)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...