Friday, July 6, 2012

ufairah suke main air..

assalamualaikum..

cover yang lame tak update tu.. hari ni saye update due post.. takat due post pon nak cerite? hehe.. ufairah sangat suke dengan air.. pernah sekali tu ufairah nangisnagis dalam kerete.. saye tau mase tu saye miss time mandi petang die.. time tu la die nangisnangis.. bile sampai rumah mak sedare saye.. bukak kan baju ufairah terus bunyikan kocakan air terus diam.. cerdik tau anak dare saye ni..

BS ufairah pon kate.. kalau time mandi.. kite tepuktepuk air bagi bunyi die da melonjaklonjak suke.. cute sangat.. kat rumah pon same.. kalau bukak baju suke.. kalau pakai baju? nangis.. hehe.. lepas sembangsembang dengan en. suami kami decide untuk belikan kolam untuk ufairah.. maklumla rumah takde bathtub.. bile mandikan dalam bathtub baby tu die suke angkat kaki bagi badan semue masuk dalam air.. ufairah panjang.. da tak muat bathtub tu.. then kami pergi ke tesco cari kolam.. sampai je rumah en. suami terus bawak g bengkel abah.. masukkan angin pakai gas.. kalau tiup sampai esok pon tak kembung.. 

ufairah sangat suke.. tak sabarsabar nak masuk dalam kolam.. tengok muke pon excited.. siap menerap lagi dalam kolam.. kaki tangan tak payah cakai la.. macam berenang sampai kite kat luar ni pon basah.. saye happy bile ufairah happy.. tengok pic kat bawah.. terserlah kepuasan anak kecil ni dapat mandi kolam besar.. selame ni bathtub kecik je kan.. hehe..


4 comments:

tiefazatie said...

wah..sukanya ufairah..comel2..
fifi sihat?

y@t said...

ufairah...cik yat nk tumpang mandi skali blh...hehhee

PutriesNoora said...

hamboi ufairah!!kemain kuak lentang lagi...aunty rasa nak join sekali tu tgk ufairah...hehehe...cute okeh!=D

fifi said...

sis ifa: memang die suke sangat3.. alhamdulillah sihat..

kak yat: boleh.. muat lagi tu..

sis nora: tu la pasal.. takut die malu je tgk pic ni bile besar nanti.. hehe.. sile2.. muat lagi tu kalau nak join..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...