Friday, July 25, 2014

Selamat hari raya.. Maaf Zahir dan Batin..

assalamualaikum..

selamat pagi.. korang kerje lagi tak hari ni? saye kerje lagi.. mood nak raye tak berape nak ade lagi ni.. korang balik kampung bile? ke da ade yang da sampai kampung? saye inshaAllah pagi ahad baru balik.. paling awal malam esok.. ade sebab lewat bkan ngelat.. sebabnye.. baju suami saye tak siap lagi wei.. tailor cakap hari ni atau sabtu.. hahaha..

baju kami semue da siap.. siap gantung dah.. tinggal nak iron je.. lagi satu lupe.. korang ingat tak entry ni? sebenarnye.. saye tak pandai jahit baju pon.. hahaha.. saye hantar kat orang lain saye cume jahit lace je.. kalau jahit baju.. memang compang camping la baju saye.. buat baju memangtak reti.. jahit sikitsikit reti la.. saye takut dengan mesin jahit.. rase macam jari nak terkene jarun mase jahit tu..

sebab esok da mule cuti.. isnin dah raye.. saye dengan rendah dirinya nak minta ampun dan maaf zahir dan batin kalau ada terlebih cakap.. tersinggungkan hati korang.. terlebih terkurang.. maaf sangatsangat tulus dari hati saye.. dan selamat hari raya aidilfitri..

lagi satu ingat pesanan saye..pada yang balik kampung.. hatihati di jalan raya.. biar lambat sampai.. jangan terkejarkejar.. kalau penat berenti dekat RnR rehat dulu.. jangan paksa diri.. semoge semue selamat sampai ke destinasi.. kepade co-driver.. kalau boleh jangan tidur.. hulurhulur lah makanan dekat driver mase memandu.. yang hulur makanan tu mase tak puase tau.. jangan buatbuat lupe pulak.. 

lagilagi pesanan saye.. dalam gembira ni.. tolong ingat Gaza.. tolong doakan mereka.. jangan berlebih sangat.. banyak saudara seislam kita menderita sekarang.. Allah hu Rabbi.. permudahkanlah urusan kami.. urusan umat islam di seluruh dunia.. korang.. selamat hari raya tau!~

selamat hari raya dari
keluarga kecil kami
pagi raye bangun awal jangan tiru aksi ahli syurga ni!



12 comments:

awEEN said...

selamat hari raya fi..mintak maaf ye kalau de salah silap sepanjang kite kenal..geramnye tgk style ulwan tido tu..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum, selamat hari raya. maaf zahir batin.. kosong kosong ye ~~~

Kopiolimauice said...

selamat hari raya fifi

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin buat fifi sekeluarga.. =D

Mizz ErMa said...

alahai, comelnya anak teruna akak menggeliat..hihihi pape pon, selamat ari raya, maaf zahir dan batin juga ye k.fifi.. =)

Nur Inani said...

salam lebaran :) comelnya nk sis :)

Jari Manis said...

Selamat hari raya fifi dh start keje atau masih beraya nih :-)

ANIM said...

ulwan dah serupa buat aksi gymnastik pulak, hee

salam 6 syawal...maaf terlambat wish

ros_reeza said...

Selamat hari raya dari Ros untuk kak Fifi sekeluarga :)

dalila said...

amboiii..bkn main lg ulwan tu..bangunnnn..jgn malas2..hahaha..
selamat hari raya fie..mintak ampun mintak maap jgk ye klu ade terasa hati ke ngan aku sepjg kite kwn ni..nnt dtg raya umah aku!!

Julia Johari said...

Selamat hari raya fifi...maaf zahir dan batin :D

Mimi Azirah said...

selamat hari raya fifi sekeluarga

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...