Wednesday, July 9, 2014

wordless wednesday #50 - bile abah jage anak..

assalamualaikum..

alhamdulillah Allah kurniakan suami yang banyak membantu fifi.. sampai yang berjage malam pon suami.. fifi suami kejut bila anak nak menyusu je.. lain suami jage esok pagi fifi cume bangun tanye.. 'abang tidur pukul berape semalam.' da ade anak kecil ni.. majoriti pukul yang suami jawab 2 pagi.. fifi? pukul 10 da tidur.. sangat terukkan.. terime kasih abang.. bersusah untuk sayang dan anakanak..




ni gambar waktu siang.. saya nak main game kot.. suami kate.. takpe sayang.. abang jage anak.. sayang rehat.. tak sampai 5minit.. suami da tertidur.. rase terharu kot..

11 comments:

Kakzakie said...

Yg dijaga mata masih bulat, yg menjaga dah terlena hihi...

Kopiolimauice said...

haha ayahnya dh jalannnn dulu ank msih bulat lgi mta nya...

Anis said...

Ayahnya yang padam dulu..anaknya pulak bulat je lagi mata dia..:))

Nafira usof said...

setuju dengan komen kakak Zakie..
yg di jaga kemain bulat lagi matanye.. siap buat muka lagi bila ummi dia nak snap gambar yer.. hahaha.. comel~

Didie Kamila said...

comeynyer..pipi bam bam sngt..mata bulat..

Mimi Azirah said...

alahai siannya...ayahnya dh terlelap..si anak kemain bokat mata segar lg

Aty_Fared said...

alololo...mithali sangat ni.. alhamdulillah dapat pasangan yang rajin.. :)

Julia Johari said...

Alhamdulilah...suka suami2 yg rajin ni...rasa mcm dihargai kan fifi...

Jari Manis said...

Alhamdulillah dpt suami yg memahami dan responsible baru ringan dan bahagia rumahtangga. Allololo bulatnya si kecik gerammm!!! Nk cubit c kit

ANIM said...

ulwan masih bulat mata..
ayah dah terlelap..
good boy...ok je dia haha

dalila said...

bukan maen la muka ulwan gmbr yg 2nd last tuuu..haha..apepun..pengorbanan abah kan..syukur dpt suami yg memahami cmtu..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...