Friday, July 18, 2014

mini giveaway #27

assalamualaikum..

nak join boleh klik banner..

HAZIQAH UFAIRAH BINTI ZAIRI - 2 TAHUN
HAZIQ ULWAN BINTI ZAIRI - 4 BULAN

kotkot la ade rezeki anakanak soleh dan solehah saye..

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck kak.

eh2 kena buat entry ea? confident yui komen je..hahah

IntaNBerliaN said...

Thanks join... btw actually xpayah buat entry, just tulis nama anak je dkt kotak komen :-)

good luck

ANIM said...

mudahan ada rezeki 2 beradik tu..

Jari Manis said...

Good luck klau ada rezeki x ke mana :-)

dalila said...

gud luck fie!
aku pun join..hikhik

Mimi Azirah said...

good luck

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...