Wednesday, July 2, 2014

wordless wednesday #49 - gambar kenangan..

assalamualaikum..

rase sepanjang mengandung saye tak letak pon gambar mengandungkan.. same juga dekat fb.. memang tak up  pon.. sekarang anak dah  nak masuk 4 bulan baru saye nak up.. abadikan di sini.. mase pregnant tak suke ambil gambar.. jadi ni antare yang ok la.. padahal tak ok pon..

yang tengah korang kenalkan? aishah sinclair.. yang paling kanan tu penulis buku.. kak mazneera zainal (VBA3C mommy)


gambar ramairamai ni group untuk belly dancing.. menari waktu contraction.. best sangat..

gambar kat atas ni mase saye pergi international woman day dekat tropicana medical center.. cerita tentang gentle birthing, cerita tentang bersalin tanpa ubatan.. ade doktor yang support gentle birthing ni.. tapi sangat susah nak cari dan ramai doktor lelaki.. dan.. ini gambar 4 hari sebelum saye deliver.. KEEP ACTIVE PREGNANT MAMA.. inshaAllah senang bersalin!

6 comments:

ros_reeza said...

Assalamualaikum kak FIif.. selamat berpuasa.. wah best je join ni..

Nafira usof said...

fulammakkk.. memang betol2 aktif lah yer. nampak sihat jer walaupon lagi 4 hari nk bersalin. kagum sgt~

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, sheila pun takda up gambar sepanjang mengandung. siap buang gambar2 lama kat instagram dengan fb. hahaha lepas bersalin tetiba rindu nak tengok gambar pregnant. up sekeping kat insta. buat kenangan je. hihiiii

Kopiolimauice said...

brapa cost masuk class ni..sgt menarik kan..jarang2 sgt org nk buat

Julia Johari said...

Aktif fifi rupanya 4 hari sebelum bersalin macam2 aktiviti join...seronok la dgr gentle birth ye session...rasa mcm nak masuk je acara mcm ni...

Mimi Azirah said...

betul betul aktif nih

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...