Friday, July 18, 2014

MH17 terhempas..

assalamualaikum..

semue sibuk cerita hal MH17.. MH17 da jadi viral pulak.. Allah hu rabbi.. satu satu kejadian sedih terjadi.. satu satu hal duka terjadi.. sebenarnye saye tak tahu nak cerita ape tentang MH17 ni.. sebab semuenya belum terungkai.. tapi nak jugak letak entry MH17 ni.. semoge kita rakyat malaysia ambil pengajaran atas setiap kejadian yang belaku ni..

jom kita doakan siapa dalang kajadian di bawa ke muka pengadilan.. walaupun tak ramai warganegara malaysia.. memang terase macam percaye tak percaye je kan.. malam tadi saye dah tidur.. suami bagitau.. 'yang.. pesawat mas terhempas' memang terase macam mimpi.. moge kita rakyat malaysia tabah hadapi malapetake ini..

semoga syurga buat umat islam yang terkorban dalam tragedi MH17.. dan ingatlah.. 'Allah sedang 'berbicara' dengan rakyat malaysia..'


notatentangsemalam        > korang.. kursus semalam tu ditangguh sehingga diberutahu kelak.. selamat tak pergi lagi semalam.. dan paling syok.. penceramah die DMFK..

7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. Allahurabbi.. sedih baca berita tentang ni. semoga ahli keluarga mangsa tabah menerima pemergiaan org tersayang. Al-Fatihah

Kakzakie said...

Memang sedih apa lagi terjadinya dibulan mulia ini Fifi. Tengok keluarga yg terlibat kakak pun menangis sama..

Moga keluarga mereka tabah dan redha..

ANIM said...

kak duduk depan tv je fifi ikuti perkembangan langsung..

Santan Manis said...

Innalillahiwainnalillahirajiunn.. :(

http://santanmanis.blogspot.com/2014/07/boleh-gelak-sampai-tertonggek-kalau.html

Jari Manis said...

Al fatihah buat mangsa dan takziah buat keluarga mereka. Besar betul dugaan tu

dalila said...

oo..xjadi ye kursus tu?cmne aku nk apply jgk?

sedih weh ngenangkan nasib2 mangsa..dh la nk raya ni..pengarah aku patutnye ank die dlm flight tu tp die postpone blk mggu ni..tu pun tgh fobia..takut nk blk..sian kan

Mimi Azirah said...

arghhh sedih sedih

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...