Wednesday, June 5, 2013

wordless wednesday #28

assalamualaikum..

gambar untuk entry sebelum ni.. selamat jumpe gambar ni dalam hard disc..

ni la bilik kami.. motel termurah di langkawi.. RM45 satu malam..

ni pulak lobby hotel.. rasenye DH ade snap detail depan hotel.. harge bilik termasuk facilities.. tapi ntah mane pic tu..

notakakibusuk           > macam tautau je hari ni busy sangatsangat.. sesuai la dengan hari wordless..

7 comments:

Nafira usof said...

murah tak pe.. janji selesa.

LYAfrina said...

ok je harga & bilik tu..
y penting selesa & bersih

D Yatie said...

Kita tak tau lagi tah bila nak bawa arissa g langkawi.. ayah ny mg nak sgt ke langkawi nih.. as long as hotel tu bersih ok je.. bkn kitaa dok bilik aje.. kita nak p jalan kan.. :)

SweetLikeWhat said...

ok lah tuh..yang penting bersih dan selesa kan..

izzah said...

ok jugak kan bilik tu...murah pun murah...nak gi sgt2 ni...huhu...dh jenguk tiket flight yg murah tp xde...

Lisa Sheila said...

owh,., oke gk pic bilik hotel tu,,,toilet dlm kn fifi..heee

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

janji selesa yer x hehe

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...