Thursday, June 27, 2013

mood.. datanglah kau pada ku..

assalamualaikum..

tengok la tajuk tu.. hahaha.. ni namenye da takde idea.. ketandusan idea nak cerite pasal ape.. banyak cerite tapi taktau nak mule dari mane.. tak sangke hari ni da khamis.. boleh ye saye tak sangke hari ni hari khamis.. esok da jumaat.. lepas tu cuti.. syoknyeeee.. 

hari ni system da mule run.. jadi sibuk banyak.. tak main sibuk sikit.. sibuk banyak pon masih ade mase nak update blog.. hihi.. tak tau nak cerite tentang ape sebab asyik terfikirkan kerje.. waaahhh.. macam bagus sangat kan fikir pasal kerje sampai tak tau nak update ape.. nak sambung buat kerje ni.. banyak sangat..

tampal gambar sekeping dulu!~

moge ketemu lagi..

4 comments:

Ibu Amirul said...

besar cermin mata kamu, nak oiii

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

banyak nya cerita mama Ufairah ni, rajin betul mengarang

zarena heeney said...

suka tgk ufairah dgn spec tu
comeynya

ros_reeza said...

happy family :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...