Thursday, June 13, 2013

bile tak berjaye.. jangan putus ase..

assalamualaikum..

hari ni saye ade kerje luar.. saye ke tesco untuk cari spesifikasi barang.. jadi mungkin seharian tak masuk office.. best la pulak kerje luar kali ni.. tak perlu ke negeri orang.. cume tesco belakang rumah.. hahaha.. sedangkan minggu depan office mate saye semue akan ke kelantan dan ade yang terengganu.. saye pulak terkecuali atas alasanalasan tertentu.. alhamdulillah.. kalau tak haru biru hati ni nak tinggalkan si cerdik saye..

makin cerdik owww.. da pandai bezekan macammacam.. ade satu gelagat yang saye tak sempat snap gambar.. maaf la ye.. tu je alasan saye kan.. memang saye rase rugi.. sejak akhirakhir ni saye busy sampai bonding time dengan anak terhad.. sedihnye.. agaknye kene kumpul duit dan beli DSLR kot.. memang impian dari dulu.. kamera biasebiase alaala DSLR pon jadi la kan.. asal murah dan kualiti gambar ok.. baru membuakbuak kot semangat nak snap gambar..

gelagat ape yang saye kononkonon tak sempat snap? mulemule ingat akan berulang gelagat tu.. tapi sampai sekarang tak berulang lagi.. gelagat ni berlaku due minggu yang lepas.. ufairah cube untuk pakai seluar.. hahaha.. bile tak berjaye pakai seluar.. ufairah just pegang seluar tu.. pegang dekat getah pinggang.. dan letak seluar tu dekat pinggang die.. ala.. macam kite test baju or seluar tapi tak pakai.. haa.. macam tu la. satu rumah di roundnye..

mase tengok tu saye cume ketawe.. tak terfikir nak snap gambar.. tapi memang saye tak sangke ufairah boleh buat macam tu.. macam.. owwhh.. dabesar rupenye anak ibu.. takpe.. lepas ni saye akan cube untuk lebihkan mase bersame ufairah..

macammane boleh type entry sedangkan tak masuk office? pakai android? confirm tak.. ape lagi.. auto publish la..

10 comments:

duniafana said...

ganbatte

zarena heeney said...

kdg2 kita mmg takkan sempat snap gambar anak2 tapi memori kekal di ingatan kita kan

Cik Puan Rara said...

btol tu.kdg2 ada moment yg kite xdpt snap kan.tp xpelah,bia lah mekar dlm ingatan kite je kan.

Nafira usof said...

sonok bila tgk anak kita dah pandai macam2 kan~ hehehe

ros_reeza said...

Ufairah cerdik :)

Ros pun selalu jugak buat entry autopublish..

mama_saly said...

walopun lupa n tak sempat snap gambar anak2 kita, tapi memory indah ank2 membesar tetap di hati...:)

Mimi Azirah said...

Kdg2 rase menyesalkan tak snap gmbr gelagat anak..

LYAfrina said...

sbb tu lya suka sgt snap pic asya.. setiap xtvt dia.. klo x snap..rasa rugi sgt.. x smpt gna kamera.. gna hp pon jd la...

skarang kamera digital pon canggih.. pic pon cantik cam dslr... contoh brands sony apa ntah... kat ofis gna kamera tu..hasil mmg cantik sgt

nik ros said...

mesti comel kan aksi dia...hehe
kalau ambik gambar blh la aunty tgk aksi ufairah..hehe

SweetLikeWhat said...

hahaha comel la ufairah ni..dah makin bijak ye..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...