Monday, June 24, 2013

laman web untuk info indeks pemcemaran udare..

asslamualaikum..

pagi isnin yang tak berape nak blues.. masih ade tenage dan mood.. :) alhamdulillah.. cerite weekend nanti saye cerite.. nak kene ambil mood dulu.. yela.. pagi isnin nak mengarang apenye.. nanti cerie lain yang keluar.. even jerebu kami tetap keluar.. sabtu siap buat outdoor aktiviti lagi.. ahad takde la.. tapi ahad saye ade pergi satu kedai makan yang best.. rase nak repeat lagi even jauh.. nanti ye..

tujuan type entry ni nak bagi link nak tengok indek IPU kat Malaysia ni.. saye memang sentiase buka untuk semak berape IPU kalau nak buat aktiviti luar.. ni link nye.. http://www.doe.gov.my/apims/.. tapikan.. macam jammed sikit la nak masuk.. ramai kot yang prihatin.. yela.. kalau tak sihat kan ke susah.. kankan? lepas ni malaysia ade tige musim la kan.. musin panas.. musim hujan dan musin jerebu.. oppsss.. boleh tak?

5 comments:

izan mama mia said...

musim jerebu paling menyesakkan...ambil ikhtibar dr kejadian jerebu,...mungkinkah ini tanda kiamat hampir tiba...

Lisa Sheila said...

kat kelantan pun dah sampai jerebu..ya Allah,semoga semuanya dipermudahkan...aamiin

zarena heeney said...

mmg tgh jem website tu
ramai sgt nak tgk kot

ros_reeza said...

di musim jerebu ni, jaga kesihtan ye akak.. hadkan aktiviti luar tau.. Sian Ufairah nanti :)

ros_reeza said...

jalan sini sambil klik2 nuffnang akak...

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...