Wednesday, June 12, 2013

counting..

assalamualaikum..

entry kedue untuk hari ni.. sebenarnye malas.. sebab tadi da tulis nak up entry banyakbanyak hari ni jadi saye gagahkan jugak menulis.. sakit kepale sebenarnye.. saye taktau kenape.. da lame tak kene sakit kepale yang kerap.. bile jadi balik.. ohh.. tak larat nak mengadap sakit ni.. kene pergi perikse cepatcepat ni supaye semuenye ok..

khamis minggu lepas.. 6 jun 2013.. kene tulis date.. mase tu ufairah setahun empat bulan +.. seronok sangatsangat.. teruje.. alhamdulillah.. terime kasih ya Allah.. tengah tulis ni tetibehati terdetik.. maaf kawankawan TTC.. saye tak bermaksud.. kalau tak mampu nak bace pon saye tak kesah.. tapi jangan risau.. doa saye untuk kalian tak pernah putus..

ufairah saye kan.. da boleh count.. boleh kire.. tau tak dari berape? mesti lah dari satukan.. sampai? tige? salah.. satu sampai sepuluh.. alhamdulillah.. tak sangke.. saye tau.. ufairah mungkin tak paham ape tu satu due tige sampai sepuluh.. tapi ufairah boleh ingat satu sampai sepuluh.. macam mane care ufairah mengire? confirm la bukan satu due tige macam kanakkanak yang da besar tu..

bile saye sebut satu.. ufairah akan jawab due.. bile ufairah cakap due.. saye TAKKAN cakap tige.. saye ikut cakap ufairah.. due.. lepas tu ufairah sambung tige.. saye ulang lagi tige.. ufairh sebut ampat.. hahaha.. pelat di situ.. saye ulang lagi.. macamtu la sampai sepuluh.. cume enam ufairah tak boleh sebut dengan betul lagi.. lari bunyinye tapi saye dan keluarge paham.. sembilan pulak.. se i yan.. tapi nombor yang clear satu due tige tujuh dan lapan.. teriem kasih ya Allah.. semoge anak ibu membesar menjadi anak yang solehah.. amin..

7 comments:

zarena heeney said...

gud girl

Azian Elias said...

perkembangan anak2 selalu akan buat kita teruja.. excited.. macam2..

PutriesNoora said...

ajar melalui lagu..lagi cepat dia dapat=)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sonok bc prkmbgn budak2 ni =)

ros_reeza said...

Amin.. moga membesar menjadi anak yang membahagia ibu ayah :)

nik ros said...

mesti la ibu seronok kan tgk anak cerdik gitu.hehe
mesti yg ber ttc tu faham :)

SweetLikeWhat said...

yeay!dah pandai kira2 ye..gud girl

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...