Thursday, June 6, 2013

more achievement!~

assalamualaikum..

hari ni saye berebut hard disc dengan DH.. hihi.. gaduhgaduh manje.. DH nak gune sebab nak ambil movie dari kawan die.. saye pulak nak ambil gambar tragedi kami di langkawi.. sebagai isteri solehah saye redhakan je.. hahaha.. ayat tak boleh bla kan.. kalau nak beli sorang satu hard disc.. nak isi ape pulak bebanyakkan? yang kami punye tu 1 tera.. jadi bile sampai je office.. saye call DH.. 'abang.. tolong emailkan gambar pulau payar dekat sayang'  sayangnye ade masalah teknikal dan saye pon tak dapat la update cerite tu hari ni sebab takde gambar..

takpe.. kite cerite lainkan.. hihi.. ufairah la modal saye.. terime kasih anak.. alhamdulillah.. semenjak setahun ni.. laju je perkembangan ufairah.. nak dekat harihari dapat skill baru.. alhamdulillah.. terime kasih ya Allah.. ufairah mulut tak payah cakap.. memang bising macam ibu die.. hahaha.. macammacam perkataan ufairah boleh sebut.. kalau makan tu.. memanjang.. 'ayam.. ayam.. ayam..' kalau makan ikan pon ayam.. bile saye sebut.. ikan.. banyak kali baru la ufairah sebut ikan..

bukan setakat boleh menyebut.. ufairah da boleh ikut ape yang kite cakap bile kite sebut.. ufairah dengar dan cakap.. ufairah jugak da pandai ikut arahan.. bile kite cakap.. baring sayang.. ufairah akan baring.. syukur sangatsangat.. bile nak pakai seluar ufairah dan boleh angkat kaki nak masukkan kaki dalam seluar.. kadangkadang ibu atau abah sebut.. kaki sayang.. cepatcepat ufairah angkat kaki.. kalau mood tak elok? cepatcepat ufairah nangis.. hampeh betul.. hahaha..

cukup la entry pendek.. tak sempat nak update banyakbanyak.. nak BW lagi.. tengok muke ufairah lepas menangis nak? mase umur ufairah setahun..


6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

prkmbgn yg bgus ni =)

Nafira usof said...

seronokkan boleh tengok perkembangan positif anak2.. happy jer~

izzah said...

memang best tgk perkembangan anak sendiri kan fifi...kita akan jd happy n senyum manjang..macam sy, hannan bila kita sebut baca doa...dia akan cepat2 angkat tangan even tgh jalan sekalipun...hehe...

Lisa Sheila said...

heee,,, seronok dot tgk prjmbgan ank ye fifi. anyway.,,haopy famli.,, ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tgk perkembangan anak2 ni mmg best kan

SweetLikeWhat said...

hahha bijak!

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...