Monday, November 11, 2013

wow.. wow.. wow..

assalamualaikum..

hari ni hari yang lemau.. sebab isnin? ntah la.. macam biase e.. mungkin sebab office sunyi.. officemate semue kerje luar ke sabah.. tinggal due tige orang je yang ade ni ha.. terase bosan kot.. kerje ade.. dari bos sendiri ntah.. takde.. die tak tinggalkan pesan.. ingat die tak join kerje luar ni.. da la data nak kene submit rabu ni.. derang balik pulak rabu ni dan masuk office khamis.. habis la data saye tak siap.. confirm kami kelam kabut nanti.. tu yang saye tak suke tu.. dari bos lain saye ade kerje.. bos tu mintak tolong.. tak kesah la.. saye buat sikitsikit.. setakat yang saye mampu..

ape la anak dare saye tengah buat di rumah BS tu kan.. rindu sangat kot.. kan best kalau dapat jadi suri rumah.. teringin.. agak tercapai tak impian saye nak jadi suri rumah? kalau itu yang terbaik.. moge Allah makbulkan.. ufairah sekarang mulut potpet.. potpet.. memang cakap tak berenti..

baru setahun sepuluh bulan.. nanti bile da makain besar. memang melayan jela kot saye ni.. lagi satu.. kalau jumpe apeape.. ufairah mesti tegur.. lepas tu nak suruh kite ikut balik perkataan tu.. macam kite perasan jugak.. kadangkadang naik marah.. mungkin bagi die satu bende yang menarik. bagi kite.. urm.. terase bersalah pulak dekat ufairah mase ni.. maafkanibu anak..

tetambah sekarang.. ufairah suke tambah perkataan wow dengan wah.. mane ufairah belajar tak tau.. 'wow.. cantiknye'. 'wah.. sedapnye'.. semue nak wah.. kite yang dengar ni pon macam.. wow.. bijaknye.. hahaha.. ceritenye sikit.. melalut yang lebih.. maaf ye.. bye!~

satu due gambar buat tatapan..

9 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Wow sana wow sini ye ufairah..

IbuNoey said...

hah,ufairah leh kawan ngan AniqFiras nih..dok bercakap je kejanya..tapi itu yg buat kita terhibur kan?

IbuNoey pun ada cita2 nak jadi surirumah sepenuh masa..hehe..

DYatie said...

Hahaha. Sm la dengan Arissa. WAHHHHHH.

ros_reeza said...

wahhh hebatnya dia.. hihi(nak jugak cakap wah )..

dalila said...

wow..bijaknye ufairah..
wah..aunty nak sambung keje
*tetiba*
keje byk..strees ni..meh cni tlg aku weh..

Nafira usof said...

dah besar dahhhh.
dah bijak dah pon yer..:)

JunAina said...

Semua ibu ada perasaan tu nak duduk rumah nak anak2 membesar di depan mata tetapi banyak kekangannya so nak tak nak terpaksa berkorban.

Alahai...comelnya. Luangkan masa lebih untuk dia bagi perhatian lebih sebab anak2 ni kejapan je dah besar.

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alololo... geramnya tengok dak tomeii ni ;)

Mimi Azirah said...

huhuhu...memg bijak ank dara nih

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...