Thursday, November 7, 2013

popia nestum crunchy yang sedap sangat dan barang baru dari parentlite..

assalamualaikum..

tajuk entry macam nak bagi resepikan? hahaha.. jangan mimpi ye.. sebab saye takkan bagi resepi untuk kudapan yang super duper sedap ni.. mase bace entry dalila tentang kudapan ni.. terbayang da kesedapannye.. tapi.. bile makan rupenye lagi sedap dari ape yang saye bayangkan..  ayat macam promotekan? takde lah.. tapi ayat kat atas ni ayat nak mintak lagi kudapan ni dari mammadanish @ dalila.. boleh bagi dekat aku lagi tak?

isnin lepas.. dalila jumpe saye.. sebab nak bagi popia nestum crunchy ni.. tak sangke tau.. terharu.. memang sedap pon popia ni.. serbuk die pon sedap.. haha.. nampak sangat pelahap.. tapi saye takde la pelahap sangat.. saye makan shareshare dengan officemate yang lain tau.. officemate pon cakap sedap sampai nak order.. tapi saye rase dalila bukan jual pon bende ni..

rase berbaloi tak kalau saye pujuk dalila suruh jual kudapan ni.. boleh saye makan selalu tak payah susahsusah buat.. tapi ikhlas dari hati saye.. memang sedap.. mase makan tu terus teringat ufairah.. boleh buat untuk ufairah ni.. cume gantikan gule dengan sesuatu yang lain la.. tak pon letak sikit je.. ufairah kan da nak masuk due tahun.. care nak buat pon senang.. nak tau pergi tengok sendiri dekat blog dalila ni..

gambar dari blog tuan punye popia nestum


pesananmaaf        > dalila.. kalau ko bace entry ni mesti ko senyumsenyum malu.. aku tau.. maafkan aku.. tapi memang aku nak lagi.. boleh? *mate kelipkelip.. macam cantik macam comel sebab nak lagi*

*********************************************
PERMAINAN BARU DARI PARENTLITE


toolbox set 
white board sticker

nak tahu lebih lanjuk.. boleh la ke blogspot atau facebook kami..

pengakuanikhlas          > sebenarnyekan.. saye minat dengan duedue mainan ni.. biar la toolbox set tu ternyate untuk lelaki.. tetapi sangat menarik terutame bile mainan ni boleh asah motor skill anak.. kalau ufairah main ok tak?


7 comments:

Cik Puan Rara said...

kalo buat utk baby pon boleh kan ni.weekend ni nk buat lah.hehe

dalila said...

kikiki..terpemes jap makk..
bese je la..
alololo..siannye korang share2 je dpt sorg sket..dh la aku bg ciput je aritu..nk jual memang xdok la..haha

btw, tq for the best promo..hihu

Nafira usof said...

Raya haitu sis wat berbalang2. punyelah sedap!
Anis jer yang habeskan~ kudap2 depan tv. hehehe

Kakzakie said...

Kakak pun buat masa hari raya temphari popia nestum ini Fifi. Senang dan cepat.. makan pun cepat juga hihi...

Mainan budak lelaki kalau budak perempuan main still not so bad tapi kalau mainan budak perempuan budak lelaki main macam tak best mata memandang kan..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Wahhh nampak best...sofia tak pernah try nih..

regards,
Triplesmiley

ros_reeza said...

masa raya haritu, Ros order je ngan member.. memang sedap.. siap ada dua perisa. satu nestum dan satu lagi horlick..

Mimi Azirah said...

feveret sy nih

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...