Friday, November 22, 2013

big M sampai jumaat ke?

assalamualaikum..

lame kan saye tak update blog.. rindu sebenarnye.. hari isnin memang big M.. memang ade banyak cerite.. ade peranting tips jugak saye nak sharekan kan dekat sini.. tapi asyik tertangguh.. cerite perkembangan breastfeeding ufairah pon saye tak cerite lagi.. banyak sangat srite yng tak kesampaian lagi..

bukan saye taknak update selase, rabu dan khamis.. semue bersebab.. selase saye masuk office lewat  sebab ade hal keluarge di Melake malam isnin tu.. pakej sekali pergi lawat officemate yang bersalin ahad lepas.. kononkonon nak up entry dari phone.. tapi tak tercapai pulak impian tu.. 

rabu pula saye saye keracunan makanan.. memang out la.. tahun ni saje saye kene due kali.. ni kali kedue dalam hidup.. saye kalau keracunan.. nak jalan pon tak larat.. rase nak tumbang. yela.. dengan tak makan.. lpeas tu membuang.. bukan ikut bawah je.. pakej muntah sekali.. sampai hari ni bibir kering sebab kurang air.. saye memang takut nak makan kalau keracunan makanan.. tak larat ulang toilet.. saye banyak minum air kelape mude dengan teh pekat je..

khamis pulak saye MC.. da rabu keracunan makanan.. saye tetap datang office.. da tak tahan sangat call DH suruh ambil dekat office.. mane larat nak bawak motor sendiri balik rumah.. motor tinggal dekat office.. rabu saye mintak half day dekat doktor.. khamis pula doktor bagi MC.. tak berupdate la blog saye.. jadi hari ni saye up la entry bagi tau sebab saye tak update.. bukan big M dari isnin sampai jumaat ye.. 

inshaAllah ade entry menyusul lagi untuk hari ni.. balas dendam!~

2 comments:

zarena heeney said...

dah semakin pulih ker nie fifi
harap cpr sembuh yea....

klu dkt blh bg nutriferon shaklee pd fifi...sgt ok utk cerry berry nie :)

dalila said...

hahaha..
dah terjawab la soklan aku tu kan..
ko dh ok ke?

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...