Wednesday, November 6, 2013

salam maal hijrah..

assalamualaikum..

lame tak update blog.. hari isnin saye 'busy'.. buat bende lain.. hari selase kan cuti.. jadi hari rabu baru la boleh up entry.. itu pon lepas seharian mengadap table.. pening kepale.. stress sebab pakse diri tenung table lamelame.. sekarang time relex.. ade bende lain nak update.. tapi rase lagi syok ucap salam maal hijrah dulu..

selamat tahun baru buat semue pengunjung blog yang tak seberape ni.. moge tahun ni penuh dengan keberkatan.. rahmat dariNYA untuk kite.. moge tahun ni makin meningkat keimanan kite kepadaNYA dan kecintaan kite pade rasulnya.. saye doakan semue azam tahun lepas da terlaksane dan azam baru tahun ni senang dicapai..

tak sempat nak edit gambar maal hijrah untuk blog ni.. tapi saye ade edit gambar salam maal hijrah untuk parentlite.. jadi la kan saye tepek sini..

salam maal hijrah semue..

notadibawah             > jangan lupe singgah blogshop saye.. saye ade up barang baru..

6 comments:

Super Girl said...

salam maal hijrah :)

Mimi Azirah said...

salam maal hijrah

izzah said...

Salam maal hijrah fifi...moga azam kita thn ni trcapai...moga kita leh jd hmba Allah yg patuh, ank yg baik, isteri yg solehah n ibu yg mithali...aminnn...

Cik Puan Rara said...

salam maal hijrah =)

Kakzakie said...

Sekejap dah masuk 3 hari dah tahun baru kita Fifi.. moga tahun ini memberi lebih kebaikan buat kita semua..

ros_reeza said...

Assalamualaikum kak Fifi.. salam maal hijrah. masih belum terlambat kan :-)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...