Tuesday, December 24, 2013

umrah..

assalamualaikum..

selase da hari ni kan.. semalam hari isninkan.. tapi saye tak update apeape.. sebab? saye malas.. haha.. semalam lemau sangat.. dengan sistem lembab.. memang menguji kesabaran.. lepas tu saye tak larat.. melepek je.. jadi baik rehat.. entry hari ni pon nak tulis pendekpendek sebab nak letak gambar banyakbanyak..

bukan saye yang pergi umrah.. tapi abah, ummi, atuk, dan pakngah(adik arwah mama) saye yang pergi umrah..alhamdulillah.. mereke berempat masih di sane.. masih di madinah kot.. saye tak tau sebab tak call mereke lagi.. takut ganggu mereke beribadah.. rasenye keadaan baikbaik sahaje.. inshaAllah esok ke saye call la.. mereke berangkat sabtu yag lepas.. da.. jom tengok gambar kami semue!~

kami!~ adik saye (faqih) abah, DH, Ufairah, saye, adik saye (fatin) dan ummi.. 
ni pulak keluarge adik saye (farah).. yang depan tu ntah anak siape.. hihi.. anak dare saye la!~ 
tengah pulak atuk tiri saye.. ummi (mak tiri) saye punye ayah.. dan kanan lelaki dan perempuan tu adik kandung ummi saye.. 
faqih abah dan saye.. 
suke sangat gambar n.. terserlah 'rantai' ufairah.. 
adik saye (fatin), adik saye (farah) atuk saye (mak kepade arwah mama saye) dan saye.. 
adik saye (fathihah) adik saye (farah), atu saye dan saye!~ 
dalam petak oren.. abah atuk pakngah dan ummi..

moge mereke selamat pergi dan selamat pulang.. moge Allah mempermudahkan urusan umrah mereke.. dan saye rindu abah saye.!~ sebenarnye ade lagi gambar lepas mereke pergi.. gambar ufairah.. takpe.. esok kite buat wordless boleh? penat dah.. hihi.. bye!~

6 comments:

dalila said...

moga dipermudahkan urusan ibadat mereka kat sana..
;)

Kakzakie said...

Doa kakak moga semuanya diberi kesihatan terbaik utk menjalankan ibadah di sana. Kakak rindulah utk ke sana lagi bila tengok org pergi umrah/haji...

nuyui a.k.a miss YUI said...

aminn..kt doakan baik2..

Tinta Lana said...

Salam.

Seronok dapat menghantar kaum keluarga mengerjakan ibadat umrah mahupun haji..

Buat kita rasa terpanggil untuk pergi sekali..cuma kadangkala dengan kekangan2 yang ada, kita tangguhkan dulu ia..

Moga selamat semuanya.. :)

Kopiolimauice said...

Alhamdulillah dapat rezeki jejak tanah suci ye..smga mereka semua selamat di sana ;)

Nafira usof said...

moga selamat pergi dan balik~

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...