Wednesday, September 25, 2013

wordless wednesday #39 - gambar fresh

assalamualaikum..

da janji nak up gambar fresh.. ok saye up..

ufairah semalam..lepas penat ikut atuk dengan opah jalanjalan dan mainmain.. cucu atuk la katekan..

hebat.. da lame tak up due entry dalam sehari.. hari ni dalam sejarah..

11 comments:

Rosmiza Ali said...

Alololo, penat sangat agaknya tu sampai tertido.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

LYAfrina said...

Kepenatan nmpok tu

Cik Puan Rara said...

tahniah~ hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

letih nampak ufairah tu hihi

Nafira usof said...

penat sangat tuh.. comellll~

NorRo AiNi said...

lena nya tidooo..huhu

ros_reeza said...

sian dia ye.. letih ..

MaMa Rey said...

comelnya dia tidur..tengok tangny tu hehe..penat sgt ke ufairah..:)

zarena heeney said...

mmg nampak letihnya
cantik la seluar ufairah tu
size umairah ada tak

IbuNoey said...

alalala..nampak sgt ufairah keletihan..;)

barulah lega dapat blogwalking..

nik ros said...

ala.cian.penat sgt agaknya ni. comel jea seluar dia :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...