Thursday, September 26, 2013

hari ni saye kursus

assalamualaikum..

hari ni saye kursus.. kursus sehari je.. bukan sebab ape.. tak cukup 7 hari lagi.. tentang tatatertib.. dekat je dengan office.. jalan kaki pon sampai.. kekadang siap pergi beli makanan dekat bangunan tu lagi.. ni saye balik office nak solat dan update blog.. tak sempat BW.. inshaAllah.. esok saye BW.. jangan lupe tinggal jejak.. senang saye nak BW.. sekian entry pendek..

9 comments:

D Yatie said...

Slmt berkursus!

Nafira usof said...

selamat berkursus!

ros_reeza said...

Selamat berkursus. Ros dah cukup 7 hari dah, tapi semuanya kursus dalam bangunan je.. tak macam office lama kat Mindef, KL.. kalau kursus mesti dapat jauh2.. bestnya.. hihihi

Ako Si AiN said...

dekat nye hahak..

ANIM said...

macam pelik je kan..baru baca dah habis, heee...
almaklum biasa fifi buat entry panjang..

dalila said...

pendek tersgtt pendek..
ko mesti kursus kt jpa kan?
bdk opis laki aku ramai gi sn smlm

zarena heeney said...

hehehehhehe ciput jea entry
hehehehhe ok la tu dr takder kan

selamat berkursus fifi

IbuNoey said...

entri pendek tak pe..yg penting ade..hehe..jgn jadi cam Noey.sekian lama baru nak update entri..

barulah lega dapat blogwalking..

nik ros said...

wah..manja sgt dia :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...