Friday, September 6, 2013

Contest: Family Potret Raya

assalamualaikum..



tunggu punye tunggu gambar keluarge kecil kami tak sampaisampai dari adik.. ade je alasan.. format phone.. nak kene back up balik gambar la.. phone tukar dengan pakwe la.. jadi memang takde la gambar kami bertige malah berdue.. takkire la.. ibu + abah.. ibu + ufairah.. atau abah + ufairah.. yang ade dekat saye gambar ufairah sorang.. jadi gambar ni saye cilok dari facebook adik saye.. gambar die bersame abah kesayangan saye.. dan adik yang ni la yang tak bagi lagi gambar raye kami.. hahaha.. redha jela.. asal jadi masuk contest ni..

notafridayblues        > selamat ade contest ni.. boleh malasmalas nak update blog.. 

7 comments:

ANIM said...

wah...dgn abah pun sedondon warna...

BUNDA a.k.a KN said...

keluarga bahgia...

izan mama mia said...

bestnyer masih ada bapa

nik ros said...

nik gambar2 raya mmg siap2 masuk dalam laptop terus lepas mlm raya pertama tu..haha
punya la excited takut nnt lupa nak ambik..haha

MaMa Rey said...

possing anak dan bapa yg cute..:)

dalila said...

bestnye..xsempat nk join..mntau rezeki anak dlm perut kan? ;p
bz sgttt aku ni..xsempat nk bw..
gud luck weh..moga rezeki tu milik ko..rm50 tu..hihihi

ros_reeza said...

posing di hari raya ek :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...