Monday, September 23, 2013

pin.. pin.. pin..

assalamualaikum..

ramai cakap pin.. pin.. pin.. tu upin da ipin kan.. memang betul pon.. bende ni belaku selase yang lepas.. well saye kan ratu cerite basi.. jadi harus la tunggu bende tu seminggu baru update.. kire ok la seminggu.. ade berbulan kot..

bile da tulis pin.. pin.. pin..  tu upin dan ipin terus blur tak tau nak tulis ape.. miahaha.. blur je sekarang tetambah hari ni hari isnin.. mood takde la ke laut sangat sebab bos baru balik dari labuan dapat daim 7 biji dengan kisses 5 biji.. ade kaitan ke? ade la kot kan.. name pon blog saye kan..

sebenarnye.. ufairah tak pernah suke memane cerite kartun.. mungkin ufairah tak  boleh nak paham lagi jalan cerite or daye imaginasi tak setinggi mane kan.. well budak baru setahun lapan bulan.. jadi sekarang ni memang minat ufairah deka lagulagu je la.. macam lagu twinkletwinkle, satusatu saye sayang Allah tu, burung kakak tua, buai lajulaju.. ala.. lagu kanakkanak yang rancak tu..

saye ade jugak bagi tengok cerite boboiboy.. sebab ufairah macam minatkan.. habis je lagu.. tak sampai seminit ufairah da tergedikgedik taknak tengok.. hari tu saje je saye bukak cerite upin dan ipin.. saye yang nak tengok.. hahaha.. kantoi.. sekali ufairah datang sebut.. pin.. pin.. pin.. terkejut la jugak sebab saye tak pernah ajar pon.. tapi standard die la.. tak sampai seminit da bla sebab taknak tengok.. ibu pasrah nak!~ tapi terfikir.. mane die tau upin dan ipin.. kat rumah BS kot..

7 comments:

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ufairah lbh minat lagu2 la mcm tuh

Nafira usof said...

selalunye budak2 mesti kenal upin ipin. Delisha pon minat ngan citer upin ipin.

NorRo AiNi said...

mesti comel ufairah sebut pin pin pin hehhe..

D Yatie said...

hahaha. Arissa sebut pipin.. tak dpt pin pin; pipin pun jadik~ haha.

Rosmiza Ali said...

Comelnya Ufairah.. Pin pin pin! Hikhik! Kartun upin ipin ni orang tua pun suka tengok.. Mieza pun.. Kahkahkah! ^^,
ZON PERMAISURI CHOMEL

ros_reeza said...

memang ada sesetengah kana-kanak tak minat kartun.. Ros setakat ni ada 5 anak sedara. semua minat kartun kecuali sorang je.. dia minat hindustan la pulak.. hahahha

nik ros said...

tak minat katun yea. selalu budak2 suka katun.selagi tak bukak katun selagi tu menangis..hehe

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...