Tuesday, September 10, 2013

sambutan kemerdekaan kompleks C putrajaya..

assalamualaikum..

acare ni berlangsung semalam.. ingat nak up semalam.. tapi diserang sakit kepale.. jadi kene layan kepale dulu.. hari ni kite update sikitsikit.. tak tau la kenape kepale ni.. dah lame tak kene sakit kepale yang teruk macam semalam.. sampai hari ni terase sisenye.. tabah je la hati ni..

acare ni tak wajib pon.. siape yang bagi name je kene turun.. kawankawan saye bagi name.. jadi saye pon join je.. ala.. tak lame pon.. dalam sejam je.. pukul lapan mule.. saye sampai office pon dekat pukul lapan.. jadi sempat beli milo ais bungkus buat lapik perut.. lepas tu nasib la.. dari pukul 10pagi sampai ke malam sampai ke sekarang ni terase lagi sakitnye.. cume da berkurang sikit..

sampai je dataran kompleks C.. saye teruje.. banyak sangat belon.. terase lepas tu dapat sorang satu pulak tu.. tunggu VIP sampai.. nyanyi lagu negara ku.. lagu medley patriotik.. dan lepas dengar ucapan timbalan menteri MOSTI.. ade satu acare.. lepaskan belon.. banyak belon berterbangan cantik.. tapi macam pembaziran.. sayang nak lepaskan.. da.. jom tengok gambar..

nampak tak jambangan belon.. banyak.. 
kene berbaris.. 
ketue belon.. 
da macam birthday partykan? 
ade belon terlepas.. 
acare lepaskan belon ramairamai.. 
ketue belon da naik.. 
belon dengan bendera malaysia..

nota      > sampai sekarang terfikir.. ape kaitan melepaskan belon dengan kemerdekaan..

13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

mgkn mksdnya bebas =)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. bestnya. suka tengok belon warna warni tu banyak2 :)
*semoga cepat sembuh yaaa

Ibu Amirul said...

waahhh seronok tu....
errrr.... ketua belon pun ada yek....

dear xila said...

meriahnya...suka lepaskan belon freedom Malaysia :)

Nafira usof said...

meriahnyeeee..
kena plak belom tuh warna warni.. cantek sangat nampak dari jauh.

ANIM said...

simbol kebebasan tu fifi..
sama juga dengan lepaskan burung merpati..

bestkan bila orang dewasa pun boleh main belon, bukan bebudak aja

J.Syazwana said...

wahhhhhhhh sukenye tengok belon banyak2 macam2 kaler. huhuhu.

mungkin membawa maksud bebas. heeee

dalila said...

free kott..aku xjoin pun..tgk dr atas je..

Mizz ErMa said...

mungkin sbb nmpk happening kot belon yg kalerful berterbangan kt atas tu..hihi

~ NANA ~ said...

meriah! aah rasanya maksud bebas...hehe

izan mama mia said...

meriah tgk belon

dalila said...

ko cuti ke?xupdate pun..ke bz?

ros_reeza said...

meriahnya :) merdeka!

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...