Tuesday, September 17, 2013

merdeka da hari malaysia..

assalamualaikum..

terase lame tak update blog.. lagi pon terase macam da jarangjarang nak update.. banyak cerite.. tapi bile tak maintain nak update tu.. susah pulak rasenye nak buat ayat.. tetambah keadaan office sekarang banyak kerje.. sibuk.. hari ni free sikit sebab semue kerje luar.. kecuali saye dengan seorang student praktikal.. jadi office ni kami yang punya..

hari ni da 17 september 2013.. semalam hari malayasia.. saye tak sambut pon.. saye di kampung.. menghabiskan mase bersame keluarge.. 31 ogos yang lepas pon saye tak wish or buat apeape entry berkenaan merdeka.. tapi sebenarnye saye terase nak print screen FB saye tentang hari merdeka.. sampai sekarang tak buatbuat lagi.. inshaAllah.. nantinanti ye..

banyak sangat pending cerite sampai tak tau nak mule dari mane.. entry ni pon saye main tulis je.. buat pemanas untuk diri sendiri.. kalau taknak bace pon takpe.. sebelum saye buat entry ni macam takde kene mengene dengan tajuk.. baik saye wish korang semue..

SELAMAT HARI
MERDEKA
DAN
MALAYSIA
walaupon da terlambat..

lagi satu.. jangan lupe doakan umt islam di GAZA, MESIR. SYRIA dan umat umat islam di seluruh dunie.. semoge kite diberkatiNYA.. di bawah rahmatNYA..

7 comments:

ros_reeza said...

memang lama pun tak updated kan.. seminggu kan?.. hihi.. Ros dah rindu rinduan dah ni :) heee

p/s : Ros sempat balik kak Fifi.. Tiket feri pukul 7.. Ros sampai lebih kurang 6.30 gitu.. apalagi, berlari lah.. hihi

izan mama mia said...

bz eks...

selamat hri malaysia..mg terus aman

J.Syazwana said...

seronok sebab cuti. kekeke. :P

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Sama la ngn farah pn.. citer nk share byk tp nk buat tue aduhai makan berbulan2 lamanya..hehehe

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Sama la ngn farah pn.. citer nk share byk tp nk buat tue aduhai makan berbulan2 lamanya..hehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

slmt hari malaysia

izzah said...

Slamat hari msia fifi...lama xjenguk sini...

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...