Wednesday, May 22, 2013

Wordless wednesday #27

Update entry ni gune phone.. Tak tau kenape PC xblh nak buat new entry.. Asyik loading dari tadi.. Korang cemane? Ke sebab hari ni wordless? Hihi..
Sebenarnye saye da edit satu gambar berkenaan wordless.. Tp x boleh update pulak.. Redha je la.. As long as saye timbul hari ni kan..
Isnin selase yang lepas saye kerje luar di perak.. Memang x sempat nak update blog.. Nnt saye BW ye..


entry yang atas ni saye up gune phone.. saje taknak padam.. yang bawah ni pulak gune PC.. da ok da..
 jom kite amalkan.. harihari makan secubit.. kat rumah memang spare.. tapi selalu lupe.. moge saye istiqamah lepas ni.. amin..

12 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

ooh baru tau ni

nuyui a.k.a miss YUI said...

byk kuar produk dr ni..

zarena heeney said...

baru tahu la fifi

Lisa Sheila said...

banyak kebaikan habbatus sauda kan fifi..hee... inshaallah pasni bleh la lisa amalkan juga... hari tu hubby lisa ada cakap nak beli..tapi xingat2 gak...huhu...

Nafira usof said...

memang berniat nak amalkan jugak.. lepas nih lah.. hehehe

dalila said...

oo..patut la dh lame xupdate..keje luar rupenye..
thanks for sharing..

*aku rs line internet kite arini mmg ding~dong la..pg td pun aku xleh bukak HRMIS, email yahoo..NEWSS bole pulak bukak..nmpk sgt suruh aku wat keje..haha

izzah said...

mana nk cari yek habatussauda' ni...kt tanah arab banyak la kan..kt sini ssh betol nk jumpa..

*fifi tlg tag kan page yg jual rasberry leaf tea tu yek..sy cari kt fb xjumpa pn...

ros_reeza said...

nak amalkan jugaklah..

izan mama mia said...

nak kena beli laa nie..

nik ros said...

aritu mkn jugak.tak konsisten la. kdg2 lupa. skrang terus tk makan.huhu

Nur-nba said...

Bagus untuk diamalkan..

nadia farahida said...

tekak nadia belum pernah try lagiii T____T

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...