Friday, May 3, 2013

berkelah di lembah pangsung..

assalamualaikum..

sambungan dari entry lepas.. disebabkan panas tengah hari dan takde satu pon bendere yang berterbangan di udare.. kami decide untuk balik rumah ambil baju dan pergi berkelah.. on the way balik rumah singgah domino's pizza tapau.. tak lengkap perkelahan kalau takde makanankan.. confirm lapar punye mase berendam nanti.. nak BBQ bagai memang tak la.. unplan kan..

jadi tengah hari tu aktiviti kami mandimanda.. ufairah memang excited tengok air.. memule macam blurbur sebab ufairah menenen dalam kerete dan tidur balik.. lepas tu saye kejutkan ufairah.. blur je tengok air.. mamai.. sekali tukar swimsuit.. die punye excited tu.. korang tengok sendiri la dalam gambar kat bawah ni..

cube tengok.. gambar atas muke blur.. gambar bawah.. tak ingat ape da.. muka abah pon nak sodok.. punye sakan ketawe.. takde ape yang membahagiekan selain dari tengok anak tersenyum gembire.. kan? moge kawankawan TTC saye akan merasainya.. Amin.. gambar bawah ni pulak.. gambar adik saye.. derang la partner kami mandi mande..


sungai ni best tau.. tempat kami mandi betulbetul dekat cabang.. dari tige anak sungai jadi satu sungai.. gambar atas ni sungai kedue.. tengahtengah diantare tige sungai tu.. gambar dekat bawah ni pulak sungai pertame.. best dapat mandi tige sungai sekali.. hihi..

sungai pertame..

mulemule masuk macam ni la gaye ufairah.. sejuk sangat air sungai ni.. nak taknak je duduk dalam air.. kene ambil mood dulu kan.. gambar dekat bawah ni pulak sungai ketige.. banyak sikit airnye.. mase ni ufairah da eksited.. tengok gaye ufairah sudah la.. maaf la ye.. gambar semue hidup segan mati takmau.. saye kecikkan size gambar..


dan akhir sekali gambar keluarge kecil kami.. hihi.. malu pulak tunjuk muke kat sini.. jangan ketawekan saye.. lepas je mandi.. makan.. habiskan mane yang patut.. tukar baju dan terus ke hot air balloon balik.. hahaha.. jadi kerje kan kami.. sebab tu la lame sampai kene marah dengan abah sebab keluar lame sangat.. hot air ballon punye cerite next entry ye..


3 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

syioknya.. yana teringin gak nak berendam ni tapi takut terover aktif effect baby. tgu besar sikit kot.. hehe

izzah said...

Bestnyer berkelah smbil berendam fifi...teringin plk rasa sbb lama dh xgi berkelah2 ni...msti rasa hilang stress smua kn...:-)

nadia farahida said...

bestnyaaaa

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...