Sunday, May 12, 2013

kami dapat sesuatu! 5th maternity and children expo..

assalamualaikum..

masih lagi entry maternity and children expo.. sile jangan muntah.. ni entry terakhir tentang expo ni.. next ade cerite tentang terangganu dan johor.. wallawee.. amekkaw.. terbaik punye entry tertangguh.. kami lepak dekat expo tu sampai acare lucky draw.. alangalang da duduk sane sampai petangkan.. terus tunggu la.. tapi adikadik saye da gerak balik pukul 730.. saye dengan dh gerak pukul 8malam..

tunggu punye tunggu.. name DH saye naik.. hihi.. name saye? memang takde la.. tak bertuah betul.. tapi alhamdulillah.. dapat la jugak dari tak kan? jom tengok hadiah kami.. ekh.. ufairah..

ade tige ekor bear.. satu beg baju.. satu summer box! satu bear bagi mastura.. sepupu ufairah.. sebab ufairah da ade bear tu.. sebijik.. bear pink dng kuning tu la..

kalau korang perasan.. ade air mate dekat pipi ufairah.. menagis ke dapat hadiah.. haha.. mase ni ufairah tak berape sihat.. mood tak ok.. lepas da bukak plastik.. mood ok sikit.. bukan plastik hamper je terbukak.. baju ufairah pon bukak sekali.. hihi..

alhamdulillah rezeki ufairah.. terime kasih ya Allah.. dapat la seketul hamper berbanding dengan maternity and children expo yang lepas.. yang sebelum saye besalin tu.. ade kat sini gambarnye..




10 comments:

nik ros said...

wah..murah rezeki.hehe

Lisa Sheila said...

bestnya dapat hadiah..hee..rezeki ufairah..kalau lisa pun tiap kali ada lucky draw..mmg susah nama lisa nak naik..memang nama hubby je yg slalu naik..hehehe..

MaMa Rey said...

alhamdulilah..rezeki drNYA..

seronok Ufalrah dpt hadiah..:)

PutriesNoora said...

wahh...bestnyaa!!hamboi cekci itu budak tecik..hehe

dalila said...

yg smlm ko gi x?best jgk..aku gi sabtu aritu..

izzah said...

rezki ufairah ni dapat hadiah...besar plk tu..tahniah...

SweetLikeWhat said...

rezeki ufairah..sonoknyaaa..

LYAfrina said...

bestnyer hamper dia.. mesti ufairah suka main bear2 cute tu..

Amanina Mads said...

rezeki tu :) comel budak tu jd model hadiah

fae said...

wowwww weee...besh nyerr dpt adiahhh..ufairah..model of the day!!!

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...