Thursday, May 16, 2013

selamat hari guru dan belated hari ibu!~

assalamualaikum..

cume sekeping gambar print screen dari FB saye.. malas nak type.. jadi bacelah gambar.. hihi..


untuk hari ibu pulak.. 

selamat hari 'belated' ibu.. 

hahaha.. boleh ke wish macam tu? sorry la.. mase hari ibu memang saye tak sempat nak online.. saye dekat langkawi mase tu dan berhadapan dengan tragedi.. tunggu nanti saye cerite.. 

6 comments:

zarena heeney said...

selamat hari guru utk diri sendiri jugak eheh

Lisa Sheila said...

Hee...hepi teacher's day utk guru2 sluruh malaysia..psstt..fifi dulu sekolah ren jln bukit 1 yg dpn ktm kjang tu ke? Lisasekolah situ 1996 je..hee..kalau 1 sekolah ntah2 kita pnah jmpa..hee..

nuyui a.k.a miss YUI said...

diterima ucapan cmtu..hihi.

dalila said...

cepat la update entry langkawi..

ros_reeza said...

hahahah. malas nak taip? oh, jgn begitu kak.

ros_reeza said...

hahahah. malas nak taip? oh, jgn begitu kak.

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...