Wednesday, June 13, 2012

zaman kemeruduman melande lagi..

assalamualaikum..

alhamdulillah saye masih mampu susukan ufairah dengan susu saye.. cume sekarang susu saye kurang.. ohh.. sangat sedih.. pagi tadi lepas sembahyang subuh saye pump.. 10-15minit dapat cume 2oz.. ok.. fine.. cume 2oz.. selalunye saye akan dapat 6-8oz.. tapi da lame tak dapat 8oz.. semalam time yang same dapat 4oz sahaje.. sedihnye.. lepas dapat 2oz saye tak puas hati.. saye marmet.. dapat la tambah jadi 2.5oz.. 0.5oz jelakan saye marmet.. tetap tak puas hati saye pump balik.. dalam 5minit total dapat la 5oz..

pagi tadi sesi pagi saye pump.. sedihnye.. dapat 6oz je..selalu boleh dapat 8-10oz.. tu pon saye tggu lame nak dapatkan 6oz.. noon tadi pon saye sedih jugak.. pump lagi.. siap buat Power pumping lagi.. cume dapt 4oz.. sedihnye saye.. jap lagi nak pump sesi petang.. saye banyak habiskan mase didalam mini surau @ stor je hari ni untuk mengepam..

tadi chat dengan en. suami bagitau susu kurang.. en. suami cakap doa banyak.. saye balas.. abang la tolong doakan.. kalau susu takde habis la duit abang nak kene beli fm.. terus en. suami diam.. hihi.. actually bukan sebab mahalnye susu formula tu saye breastfeed kan ufairah.. tapi kerane zatzat, antibodiantibodi dan nutrisi dalam susu ibu tu..  kepade sesiape yang singgah blog saye.. tolong doakan saye.. susu saye kembali normal..

2 comments:

PutriesNoora said...

insyaAllah...aminnn=)

pijon said...

ya allah ya tuhanku limpahkan lah rezeki susu ibu kepada ufairah,perbanyakanlah susu ibu ufairah supaya boleh ufairah menikmati rezekimu ya allah sesungguhnya engkau maha pemurah ya allah..amin.

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...