Monday, June 18, 2012

banyak cerite tapi tak tau nak tulis ape..

assalamualaikum..

fuh.. fuhh.. fuhhh... hembus sikit habukhabuk dalam rumah ni.. berharihari tak berupdate.. saye busy sekarang ni.. busy mengedit gambar untuk photobook.. due date voucher tu extend sampai hujung bulan ni.. harap sempat la sebab baru siap 1.. satu lagi on progress.. satu lagi ape pon tak mule lagu.. 20 page tau.. adoi.. memang boleh suruh kedai tu designkan.. since kite pandai edit sendiri.. better buat sendiri ikut citerase sendiri.. kankan?

actually nak cerite tentang kami balik kampung last week.. kami beli car seat ufairah.. kenduri kawen abang dee (abang ipar saye).. macammacam lagi la.. ohh.. tertangguh lagi.. saye tak berape suke bile tertangguh sebab akan lupe nanti.. hihi.. petang ni saye kene pergi klinik.. adoi.. malasnye.. lately mood malas datang banyakbanyak kat saye.. hihi.. saye kalau boleh nak rehat dan rest otak..ayat macam kritikal sangatkan.. hehe..

ohh.. saye nak announce.. semalam Ufairah turn 5MO.. macammacam kerenah anak ibu ni.. selalunye baby kalau alih bulan akan demam.. tapi ufairah cherry berry.. slmt tak sakit perut.. cume bunyi aaaaaaa je mase nak berak.. saye stop dulu.. nanti saye cerite detail lagi.. bye!~

2 comments:

tiefazatie said...

xpe..if apun sgt2 bz nie..huuu

fifi said...

same2 busy..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...